Android Tablet Pc ler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Android Tablet Pc ler
S.a arkadaslar bi sorum olacak bu piyasadaki ucuz fiyatlı,andorid işletim sistemli tablet pc lerden kullanan arkadaşlar varmı sizce almalı mıyım artıları ve eksileri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim...

ben onyo haipad premium tablet aldım.gayette memnumum pahalı tablet almaya gerek yok çünkü onlardan bir farkını göremedim

senol_gs

Üye
[h=2]PD10 FreeLander Tablet PC 7 Inch GPS Capacitive Screen Android 4.0 1.2GHz 1GB RAM 8GB 1080P[/h]

poly pad w10 kullanıyorum pes i asphalt 6 yı falan çalıştırıyor hd film de izlersin android 2.3 200tl ye aldım . Cihaz mükkemmel

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Onyo nanopad maxx 4gb hepsi burada 167 Tl bence bir bak ama android 4.0 istersen
Probook prbt751 212.5 Tl teknomarketim

msy2017

Üye
bende artes i9701ips var fiyatı en fazla 520 civarı şu anda
başlıca özellikleri: 9.7 inç tft ips ekran ,1 ghz cortex a8 işlemci,1 gb ram,16gb dahili hafıza,android 4.0 ics,6500 mah li-po batarya,3g modem desteği,2160p video oynatabilme,5mp arka 1.3 mp ön kamera vs vs vs.

Bence fiyatına göre çok uygun

Bu tableti hiç kimse geçemez 273 tl Ainol Novo 7 ELF 2

a bak

[h=1]arkadaşlar ben bu marka ve bu model tablet aldım sizce nsl Concord SmartPad7 8GB 7 ?[/h]

advancel

Üye
Marmara senin tabletin çk güzel şu an bununla yazıyorum tek sorunu android 4 ün yeni olduğu için çoğu oyun uyyumsuz eğertabletinle ilgili sorun olursa söyle

tlgcn38

Üye
S.a arkadaslar bi sorum olacak bu piyasadaki ucuz fiyatlı,andorid işletim sistemli tablet pc lerden kullanan arkadaşlar varmı sizce almalı mıyım artıları ve eksileri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim...

180e rexpo aldim suan 200nt de internetten basit ve acil isler'icin kullanilir ama bir note veya netbook olmadigini unutma

bu konularda ucuza kaçmayın bi tablet alcaksan en az 1 milyar olcak

nokia 3310 mu alıyosun ki ucuz tablet istiyosun üşütük müsün

alma diyen yok sana bari 700 tl biriktir de galaxy tab 7.1 al hem telefon işini görüyo hemde tablet

aho1998

Üye
almayın ben aldım pişmanım alacaksan 500-600 tl arası al yoksa oyunları hiç çalıştırmıyo donarak izlersin herşeyi birtek nete girer oda klavyesinden ne kadar yazarsan artık

teknosadan yeni tablet aldım 129tl ye m778 diye bir model android2,3 gingerbread var buna ben nasıl 4.0 android icecreame yükleyebilirim bilen varsa yardımcı olur mu bana lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...