Android sürümünü yeni çıkan sürüm ile değiştirmek mümkünmü ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sayanora07

sayanora07

Üye
    Konu Sahibi
Android sürümünü yeni çıkan sürüm ile değiştirmek mümkünmü ??
Değerli arkadaşlar ben bu ANDROİD dünyasında daha yeniyim ve sizden yardımlarınızı bekliyorum..

Şuan elimde ACER E210 model bir cep telefonu var ve içerisinde de [h=1]Android Froyo 2.2 sürümlü android işletim sistemi bulunuyor ben bu işletim sistemini yeni çıkan android işletim sistemiyle değiştirebilirmiyim ??[/h]Böyle bir işlemin telefona ne gibi bir iyi veya kötü etkisi olabilir
böyle birşey mümkün ise yardımınızı ve varsa elinizde kaynaklarınızı bekliyorum
birde elinizde [h=1]Android Froyo 2.2 sürümünde root yapabileceğim program elinizde mevcut ise yardımınızı bekliyorum[/h]
Herkese şimdiden teşekkürler...

karayel90

karayel90

Üye
Telefonunuz için şu an bir güncelleme bulunmamaktadır en güncel sürüm 2.2 dir

sayanora07

sayanora07

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu model bir telefonun root lanması için bildiğiniz bir program varmı bir türlü yapamadım çünkü

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
superoneclick,universal root ve de rom yükleyebilirsin android versiyonunu arttırır ama garantiden çıkarır

sayanora07

sayanora07

Üye
    Konu Sahibi
benim garanti problemim yok löyle düşündümde oluyormu diye bilgisayara format atıp nasıl değişik işletim sistemi kullanabiliyorsak bu telefondada yeni çıkan bi android işletim sistemi kurabilirmiyiz diye öğrenmek istiyorum

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
tmm da internette bak romlara forumda acer kullanan yok sanırım

sayanora07

sayanora07

Üye
    Konu Sahibi
demekki bu telefon başıma bela oldu fazla program vs kullanmaya uygun değil bu sıralar hafıza sorunu veriyor çöüzm bulamadım tam sorun makinası bu telefon yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt