- S.O.U.L.F.L.Y - Üye Konu Sahibi ANDROİD SÜRÜMÜMÜ NASIL YÜKSELTİRİM ?? arkadaşlar android sürümüm 2.3.4 bunu nasıl 4.0 ve üzeri yaparım yardımcı olurmusunuz ?
kralberk13 Üye menüde bulunan sistem güncellemeye baka bilirsin varsa zaten yükseltir yada romdan anlıyosan ondan yapa bilirsin
menüde bulunan sistem güncellemeye baka bilirsin varsa zaten yükseltir yada romdan anlıyosan ondan yapa bilirsin
- S.O.U.L.F.L.Y - Üye Konu Sahibi kralberk13' Alıntı: menüde bulunan sistem güncellemeye baka bilirsin varsa zaten yükseltir yada romdan anlıyosan ondan yapa bilirsin Genişletmek için tıkla ... güncelleme yok room atmaya yardımcı olurmusun ""bu konuda yeniyim"" byAndroid' Alıntı: Cihaz ne? Genişletmek için tıkla ... samsung galaxy fit
kralberk13' Alıntı: menüde bulunan sistem güncellemeye baka bilirsin varsa zaten yükseltir yada romdan anlıyosan ondan yapa bilirsin Genişletmek için tıkla ... güncelleme yok room atmaya yardımcı olurmusun ""bu konuda yeniyim"" byAndroid' Alıntı: Cihaz ne? Genişletmek için tıkla ... samsung galaxy fit
kralberk13 Üye cihaz ne onu söyleki yardımcı olalım Galaxy Fit Root Yapmak (2.3.4 kullananlar için) - MaxiCep
- S.O.U.L.F.L.Y - Üye Konu Sahibi kralberk13' Alıntı: cihaz ne onu söyleki yardımcı olalım Galaxy Fit Root Yapmak (2.3.4 kullananlar için) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... saol fakat kaça yükseltio kralberk13' Alıntı: cihaz ne onu söyleki yardımcı olalım Galaxy Fit Root Yapmak (2.3.4 kullananlar için) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... bn senden room linki istedim sen bana root linki attın
kralberk13' Alıntı: cihaz ne onu söyleki yardımcı olalım Galaxy Fit Root Yapmak (2.3.4 kullananlar için) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... saol fakat kaça yükseltio kralberk13' Alıntı: cihaz ne onu söyleki yardımcı olalım Galaxy Fit Root Yapmak (2.3.4 kullananlar için) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... bn senden room linki istedim sen bana root linki attın
kralberk13 Üye haha pardon ben root anladım onu hatlar karıştı pardon Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- S.O.U.L.F.L.Y - Üye Konu Sahibi Dm.Pro' Alıntı: Telefonun Yazılım Günceleşmesi Gelirse Veya Rom Atarak Geçirebilirsin İyi Forumlar Genişletmek için tıkla ... üstte güncelleme olmadığını ve arkadaşın attığı romun daha kısası varmı die sordum zaten yorumlara bak mesela.
Dm.Pro' Alıntı: Telefonun Yazılım Günceleşmesi Gelirse Veya Rom Atarak Geçirebilirsin İyi Forumlar Genişletmek için tıkla ... üstte güncelleme olmadığını ve arkadaşın attığı romun daha kısası varmı die sordum zaten yorumlara bak mesela.
Dm.Pro Üye SCaRy_NighTmaR' Alıntı: üstte güncelleme olmadığını ve arkadaşın attığı romun daha kısası varmı die sordum zaten yorumlara bak mesela. Genişletmek için tıkla ... Kardesim Rom Mu telefonculardan Atırabilirsin Ücret 10-25 Arası Ücret Talep Ederler ... Rommun Daha Kısası Nı B,lmiyorum
SCaRy_NighTmaR' Alıntı: üstte güncelleme olmadığını ve arkadaşın attığı romun daha kısası varmı die sordum zaten yorumlara bak mesela. Genişletmek için tıkla ... Kardesim Rom Mu telefonculardan Atırabilirsin Ücret 10-25 Arası Ücret Talep Ederler ... Rommun Daha Kısası Nı B,lmiyorum
- S.O.U.L.F.L.Y - Üye Konu Sahibi SHS' Alıntı: Yabancı diliniz varsa bikaç rom linki yazabilirim Genişletmek için tıkla ... malesef