android skype hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kankka

Üye
    Konu Sahibi
android skype hakkında
arkadaşlar merhaba ben galaxy wifi 5 alıcam çok yakında ama açıkcası telefon özelliği olmaması biraz canımı sıkıyor ama şu anda neredeyse her yerde wifi var skype diye bir program varmış internet üzerinden görüşme yapılabiliyormuş bununla acaba ben bu skypeyi yüklesem sabit hatlarlar falan görüşme yapabilirmiyim yoksa skype karşıdaki kişidede yüklü olmalı mı kullanan varsa aydınlatırsanız sevinirim

R.A.M

Üye
Skype karşıdada yüklü olması lazım ayrıca şunu belirteyim her tablet ile skype görüntülü görüşülmüyo neden diye sorarsan bilmiyom

Kardesim bende bu cihaz var cogu kisitlamalarda var ama goruntul gorusebilmen icin metilculus,foreigner rom,yuklemen gerekiyo

61semih

Üye
skype ıle sabıt hatlar dahıl ceptelefonu vs arama yapabılırsın
fakat bunun ıcın kredı kartıyla kontor alman gerekıyor dıjıtal ortamda
pratık olması acısından pc ne kur dene 5 10 tl lık yukle memnun kalırsan ıcın rahat eder alabılırsın yoksa sana kalmıs

kankka

Üye
    Konu Sahibi
Fakat bu cihaza sim kart takılmıyor ve kredi kartı kullanmıyorum başka Bir yolu yokmuyor acaba

R.A.M

Üye
Kardeşim benim sana tavsiyem mobee s1200 al derim arkaşım kullanıyor bende t1200 kullanıyorum hem 5 büyük inçden 7 inç hem android 4.0 var ürün desteğide eksizsiz skype ile sorunsuz görüntülü görüşülüyor

zorbey27

Üye
bende android taplet aldım 275tlye çinden daha doğrusu sipariş verdim 10 15 güne elime geçer. merak ettiğim bişe var skype ile sabit hatlar aranıyormuş nerden kontörmü neyse yükletebilirim

R.A.M

Üye
O sadece kredi kartı ile skypeye kontör gibi bişey alıp anca öyle

R.A.M

Üye
Hm saol. taplet nasl sence?
Tablet fiyatına göre süper benimde mobee t1200 var 1.2 ghz 512 Ram 4Gb nand bir bakıyorum ben 380'e kazık yemişim gibi geldi ama sonradan şunu anladım nova cihazının türkiye desteği yokmuş ama mobee'nin desteği süper adamlar sattıkları cihazın arkasında duruyolar mobeedestek forumları var adamlar cihazın güncellemesini yapamıyosan teamviever üzerinden onlar yapıyolar yani bence cihazın desteği çok önemli.

zorbey27

Üye

destek war cogu arkadas kullanio kurdu olmuslar. sen gercekten cok para wermissn o fiyata 10 inc bile alabilirdn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...