android seri fotograf çekimi

Sponsorlu Bağlantılar

tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
android seri fotograf çekimi
Arkadaşlar daha önce nokia 5800 kullanmıştım ve ard arda yani seri foto çekimi gibi bir özelliği vardı.

şuan ideos x5 2.2 froyo kullanıyorum ve bunun gibi bir özelliğe sahip değil sanırım android telefonlar,peki bunun için özel fotograf programları var mıdır ? yardımcı olursanız sevinirim

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
arkadaşım samsung galaxy gio kullanıyorum android 2.2 telefonumun kendi kamera programında senin dediğin seri foto çekimi var...çekim modunda sürekli diye seçenek var onu seçince ard arda fotolar çeker..:oke:

nexpow

nexpow

Üye
galaxy acede var kamerayı kurcala bulursun

tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar daha önce nokia 5800 kullanmıştım ve ard arda yani seri foto çekimi gibi bir özelliği vardı.

şuan ideos x5 2.2 froyo kullanıyorum ve bunun gibi bir özelliğe sahip değil sanırım android telefonlar,peki bunun için özel fotograf programları var mıdır ? yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım samsung galaxy gio kullanıyorum android 2.2 telefonumun kendi kamera programında senin dediğin seri foto çekimi var...çekim modunda sürekli diye seçenek var onu seçince ard arda fotolar çeker..:oke:

galaxy acede var kamerayı kurcala bulursun

arkadaşlar teşekkürler ama benim ideos x5 de yok sanırım,sahne modu ve odak modu gibi başlıklar var ve bu başlıklar içinde sürekli çekimle ilgili birşeyler bulamadım :(

zızzz

zızzz

Üye
bu belki işine yarar böyle bir şey mi

61semih

61semih

Üye
vallaha bızde yani gio larda ardarda 9 foto cekımıde var gulucuk yakalama modundan tut 8 9 tane cekım modu var.yani android le ılgılı degıl telefonunla ılgılı

tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
zızzz

zızzz

Üye
farlı versiyon derken birde bu var

samety500

samety500

Üye
bence de telefonla ilgili bişi samsung ların hepsinde var bu mod :D ideos da yok demkki bu kadr övüln tlfn bumu yaa :D

tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt