Android: Samsung galaxy mini kullanan arkadaşlar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

333fatim333

Üye
    Konu Sahibi
Android: Samsung galaxy mini kullanan arkadaşlar içeri
:allalla:ARKADAŞLAR BU ARALAR YENİ BİR TELEFON ALACAĞIM AMA NE ALACAĞIMI BİLMİYORUM.SAMSUNG GALAXY MİNİ Yİ BİRAZ ARAŞTIRDIM BANA GÜZEL GELDİ AMA SİZ KULLANAN ARKADAŞLAR DAHA İYİ BİLİR.KULLANAN ARKADAŞLAR BU TELEFONUN İYİ VEYA KÖTÜ YÖNLERİNİ YAZARSA İYİ OLUR VEYA HANGİ OYUNLARI AÇAR VEYA HANGİLERİNİ AÇMAZ SİZ HANGİLERİNİ YÜKLEDİNİZ.
YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

zipper78

Üye
dostum bende galaxy mini var..eksileri flash desteklemiyor..pil sıkıntılı 1 gün zor dayanıyor..başka herşey güzel ..birde android marketten indirme yapılamıyor...

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
skyfire yüklersen flash desteği oluyor şarj bana 3 gün gidiyor kullanımına göre değişir cihaz güzel bende görüntülü görüşme ve kamera flash ı yok bütçeni aşmıyorsa galaxy ace in çözünürlüğü daha iyi

nurullahstar

nurullahstar

Üye
iphone 3te bir fiyatına galaxy ace, her gün dahada bi şaşırtıyor beni çok memnun ediyor ;=)

zipper78

Üye
skyfire ın son versiyonu galaxy s miniye yüklenmiyor..o sebepten eski versiyonunu yükledim..flash desteği hiç yoktan iyidir..

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
bnde de mini var ii süper telefon ama ne kadar artı okadar eksi uygulamarı telefona yüklüo 1 flash player yok sky fire myükledim oda açmıo videolar ama faceden vidoları sohbeti açabliosun orjinal facebooku yklersen ee evet şarjı 1 2 gün gidio
kullnmaya göre değişio . donma falan yok ram güzel. oyun uygulama kolay ağğlanet ben yükledim oldu çalışıo sınırsız uygulama :d :D tabi ondan önce hafıza kartına yükleyemeyince bi işe yaramıo :) telefona ykleyince doluo hmn: ben n97 i sattım bunu aldım iki satmışım:D :) en önemlisi dokunmatiği bin basar mesaj yazmak zevkli
:D

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
bende galaxy mini var bence telefon harika ötesi tek eksiği flash player o kadar olsun.

hoss

hoss

Üye
fiyatına göre güzel bir telefon

hakan_çilekeş

Üye
:allalla:ARKADAŞLAR BU ARALAR YENİ BİR TELEFON ALACAĞIM AMA NE ALACAĞIMI BİLMİYORUM.SAMSUNG GALAXY MİNİ Yİ BİRAZ ARAŞTIRDIM BANA GÜZEL GELDİ AMA SİZ KULLANAN ARKADAŞLAR DAHA İYİ BİLİR.KULLANAN ARKADAŞLAR BU TELEFONUN İYİ VEYA KÖTÜ YÖNLERİNİ YAZARSA İYİ OLUR VEYA HANGİ OYUNLARI AÇAR VEYA HANGİLERİNİ AÇMAZ SİZ HANGİLERİNİ YÜKLEDİNİZ.
YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

Kardeşim kim diyor galaxy mini flash desteklemiyor diye ben şu anda bütün sitelerden video izliyorum...hemde kendi tarayıcısı ile yani öyle başka tarayıcıya gerek yok bana özel mesaj çek ben sana anlatirim

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Kardeşim kim diyor galaxy mini flash desteklemiyor diye ben şu anda bütün sitelerden video izliyorum...hemde kendi tarayıcısı ile yani öyle başka tarayıcıya gerek yok bana özel mesaj çek ben sana anlatirim

arkadaşım bende kuramadım nasıl kurduğunu anlat bana bu mesajı minimden yazıyorum ii bir telefon her uygulamayı sorunsuz çalıştırıyorum ama birtek flashı yükleyemedim

Antocio

Üye
dostum bende galaxy mini var..eksileri flash desteklemiyor..pil sıkıntılı 1 gün zor dayanıyor..başka herşey güzel ..birde android marketten indirme yapılamıyor...

Hayr Ben Marketten İndirebiliyorum Sorn Senin tEl De Olabilir Bide Flash Ne Yazakki Yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt