Android rootsuz hile yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Android rootsuz hile yapımı
Arkadaşlar androidde rootsuz oyunlarda nasıl hile yapabiliriz?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Hazır hileli APK indirin .

king662002

king662002

Üye
lucky patcher rootsuzda da iş görür

Bertan_371

Bertan_371

Üye
Üstteki arkadaşın dediği gibi lucky patcher işinizi görür fakat her oyuna hile yapamazsınız root yok çünkü bu uygulama sayesinde bir çok şey yapabilirsiniz reklam kaldırmak uygulamaları sd karta taşımak vs vs

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK

55EnGizli

Üye
Bir yöntem var benim bildiğim.Gameguadian indirin birde sanal alan için uygulama indirin (paralel space gibi) hile yapacağınız uygulamayı ve gameguardianı klonlayın ardından sanal alanda game guardian ı ve oyunu açın hilenizi yapın.Detaylı bilgi resmi sitesinde var.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK

cemrealagoz99

Üye
oluyorsa bende yapayım

55EnGizli

Üye
Oluyor ben denedim pubg de falan çalışıyor

55EnGizli

Üye
Pubg de ney denediniz acaba ? Ne hilesi yapılıyor? Ban riski?

3 4 ay önce aktif kullanıyodum hileler üxretsiz ve ücretli iki kısımdan oluşuyor ücretlileri kullanan az olduğunda ban ihtimalide düşük oluyor ben ücretsizle 30 levele kadar oynadım.güncellemelere dikkat edilirse sorun olmaz abuk sabuk hileler açmadıkça.Hileler arasında esp var yani tüm insanların konumunu görme.wall hack var. 360 derece aimbot var.Duvardan geçme var.öle gidio uçma hilesi falan açmazsan yada güncellemelere dikkat etmezsen ban yersin

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
3 4 ay önce aktif kullanıyodum hileler üxretsiz ve ücretli iki kısımdan oluşuyor ücretlileri kullanan az olduğunda ban ihtimalide düşük oluyor ben ücretsizle 30 levele kadar oynadım.güncellemelere dikkat edilirse sorun olmaz abuk sabuk hileler açmadıkça.Hileler arasında esp var yani tüm insanların konumunu görme.wall hack var. 360 derece aimbot var.Duvardan geçme var.öle gidio uçma hilesi falan açmazsan yada güncellemelere dikkat etmezsen ban yersin
Bunu nereden yaptınız?

55EnGizli

Üye
Game guardianın resmi sitesine bak orda scprit kısmında ayrıca telefon rootlu olmayınca scpritleri tamamıyla kullanamıyosun sanal alanda.Detaylı bilgi için siteyi ziyaret et

Üst Alt