selam ben galaxy s i9000 gingerbred 2.3.6xwjw5 rom kullanıyorum bu romda tur bölge kodu bulunmuyor bunu nerden indirebilirim +nasıl yükleyebilirim yardımınızı bekliyorum
selam ben galaxy s i9000 gingerbred 2.3.6xwjw5 rom kullanıyorum bu romda tur bölge kodu bulunmuyor bunu nerden indirebilirim +nasıl yükleyebilirim yardımınızı bekliyorum
Merhaba ben Samsung Galaxy S I9000 Kullanıyorum.
Sizce batarta olsun ram bakımından görsellik bakımından hangi romu önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler
Merhaba ben Samsung Galaxy S I9000 Kullanıyorum.
Sizce batarta olsun ram bakımından görsellik bakımından hangi romu önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler
xperia neo v var bende hic bilmiyorum bu konulari room root benin telde 4.0.4 var ben bunu jb nasil yaparım room ve rootla yanlis birsey yapsam tel yanarmi simdiden teşekkürler
Htc için yapılmış ne kadar rom varsa hepsini denedim diyebilirim. Hangi rom daha iyi hangisi daha fazla batarya süresini uzatır yada
hangisi az ram yer aklınıza gelen herşeyi sorabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız cihaza en uygun romu size seçebilirm.
iyi günler arkadaşlar abim bir htc desire telefon aldı.fakat sorun şu Telefon çalışıyor ve açılıyor ancak bir program açınca örneğin kamerayı açınca reset atıyor ve sürekli açılışta reset atarak dönmeye başlıyor. Pili çıkartıp bir süre bekleyince normal açılıyor ama yine bir program çalıştırmanız aynı döngüye sebep oluyor.sorunu nedir.bir çözümü varmıdır.
Benim bi sorum olacakti bana cmw nedir anlatir misiniz galiba rom yuklemek icin bunu yapmak gerekliymis sonra cm9 romunun kurulusunu da anlatabilirmisiniz videolari izledim de bir sey belli deil anlasilmiyor yardimci olur musunuz
Telefonum çok ısınıyor internetten indirme yaparken ve şarja taktığımda özellikle.Birde telefonun tuş kilidini açayım derken çoğu zaman telefonu kapalı olarak buluyorum.Telefon, önceye göre performans olarak çok çok iyi ama belirttiğim sorunlara sebep oluyor sebebi nedir?
(Daha önce Yoonkernelide denedim fakat birşey değişmedi)