gio ace vs telefonlar için cyanogen mod öneririm, çünkü cm fazla ram tüketmez telefonu kasmaz yani düşük işlemcili telefonlardan max. performans alabilirsiniz. Alternatif olarak muiu de kurablrsnz telefona biraz iphone arayüzü katar.
Kardeş linkte OI Dosya Yönetici var ben bunu rom yükler gibi recovery moddan yüklemek istiyorum.Zip olarak rom gibi yapabilirmisin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nedenini sorarsan bazı romlarda dosya yönetici yok.Marketi kuracan giriş yapacan dosya yönetici indirecen derken yarım saat 1 saat gidiyor anca hafıza kartındaki doyalarıma ulaşıyorum.
Yardımını bekliyorum
cyanogen mod da market faln yok onu senn yüklemen lazım zip dosyası şeklinde bir dosya var rom kurar gbi kuracaksın. sonrda bir dosya yöneticisiyle kartındaki bilgilere ulaşçan. rar dosyasını zip yaparım ama rom yükler gbi yine kuramazsn. Senin dosyayı rardan çıkarıp apk dosyası olarak tele atıp kurman lazım.
android revulation batrya suresini dehşet uzatır ama desire için bulamadım mildwild i dene ics arayuzuyle çok hoş olmuş .
biraz kullan işine yaramazsa farklı bişyler buluruz.
cyanogen mod da market faln yok, şu an kullandığım cm9 romda dosya yönetici de yok. bende zaten ondan dolayı istiyorum.market yoksa ben nasıl bir dosya yönetici kuracağım.
Benim hafıza kartımda bir kaç çeşit market ve dosya yönetici var ama ilk aşamada ben onlara nasıl ulaşacağım.
Onun için rom kurduktan sonra recovery moddan dosya yöneticinin romunuda kurmam lazım.
Onun için bana bu dosya yönetici rom halinde lazım.
cyanogen mod da market faln yok, şu an kullandığım cm9 romda dosya yönetici de yok. bende zaten ondan dolayı istiyorum.market yoksa ben nasıl bir dosya yönetici kuracağım.
Benim hafıza kartımda bir kaç çeşit market ve dosya yönetici var ama ilk aşamada ben onlara nasıl ulaşacağım.
Onun için rom kurduktan sonra recovery moddan dosya yöneticinin romunuda kurmam lazım.
Onun için bana bu dosya yönetici rom halinde lazım.
widlfre için ics çıkmaz. onun için kuramazsn ama custom romları var onları kyrablrsn fakat kamera yada video çekimi gbi özellkler aktif olmuyor bazı romlarda.