Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Ram Yönetimi Ve S.S.S (RAMLE İLGİLİ KONU AÇMADAN ÖNCE BURAYA BAKIN!)
Sponsorlu Bağlantılar
PriZm
Üye
Konu Sahibi
Sistemin ağırlaştığını / şiştiğini hissetmeye başladığında kullanabilirsin.
Merhaba arkadaşlar, daha 1 hafta önce aldığım xperia c4 ümde sürekli ram artıyor.telefonumda sadece sosyal medya uygulamaları kullanmama ve hiçbirşey yapmama rağmen bile resimdeki rakamı görüyor.acaba ben mi hata yaptım kullanırken bir çözümü var mıdır ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PriZm
Üye
Konu Sahibi
Çalışan uygulamalarda anormal derecede ram tüketen bir işlem varmı kontrol et.
Mia Alfanso
Üye
Sanırım yok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Virüs almış olabilir mi
PriZm
Üye
Konu Sahibi
Android'de virüs yoktur.
Gereksiz gördüğün ve kullanmadığın şeyleri kaldır ayrıca greenify kur birkaç aktif çalışan uygulama için etkinleştir. Bakalım değişiklik olacakmı
Mia Alfanso
Üye
Pek olmadı, telefon bildiğin kasıyor.özellikle görev yöneticisinde.ne yapmam lazım şu an şaşırmış durumdayım
Invoke
Üye
Android sürümün 5.0.2 mi? Yeniden başlatmayı dene. Cleaner ı da sil gitsin sana bir faydası yoktur.
Sanki beni tanımıyor gibi konuşuyorsun ace 2 de az çektirmedi ram bozuntusu
Jelly Beanci
Üye
Benim de ram konusunda bi sıkıntım yok hatta pc de 16gb ram var ne yapsam rami doldursam diye düşünüyorum bazen
Telefonda %60 gibi kullanım 500mb falan boş ram genelde boş
Simdi baktım 759 muş
Dejavuex
Üye
Mesela şu Facebook uygulamasını kaldırcaksın kullandığı RAM e bak.
+ Messenger ile beraber resmen katlediyo cihazı.
Dahası, sadece bir bildirim servisi için 50-60 mb küsür ram kullanıyor. İkiside rezalet şekilde yazılmış uygulamalar. iOS'da bile optimizasyonları sıfır.
Dahası, sadece bir bildirim servisi için 50-60 mb küsür ram kullanıyor. İkiside rezalet şekilde yazılmış uygulamalar. iOS'da bile optimizasyonları sıfır.
İnan sırf bildirim geldiği için tutuyordum ki birazdan temizlik yapıcam cihazda.Onun için daha basit bir uygulama bulabilirim. Tarayıcı daha ideal zaten facebook kullandığımız yok ciddi anlamda bazı şeylerin alternatifini kullanmak lazım yoksa cihaz napsın geliştiriciler böyle iken.
teknolojibaronu
Üye
Facebook Lite kullanın fark eder illaki.
PriZm
Üye
Konu Sahibi
O programında kendine hayrı yok. Ayarüzünde gpu hızlandırması yok ve scroll aşırı takılıyor.