Android RAM Kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

monurknbr95

Üye
    Konu Sahibi
Android RAM Kullanımı
Arkadaşlar hi level t704 tabletim var 1 gb ramli fakat ayarlar kısmından uygulamalara girip ram kullanımına baktığımda arkada hiç bir oyun yada program açık olmadığı halde 327 kullanımda 575 boş diyor ben bu 327 mb ram kullanacak bir programda açmadım ama önbelleğe alınan işlemlerde google haritalar google play hizmetleri facebook gibi bir sürü program var ve her biri 20 mb 15 mb gibi ram kullanıyorlar bunları kapatmam mümkünmü bir program var mı yada tablette ayarlamam gereken yerler nereler lütfne yardımcı olun..

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kullanimlar normal, ama arkaplanda calismalarini istemiyorsan greenify adli uygulama sana yardimci olacaktir. Ilk alindigi gun gibi ram temiz kalacaktir. (root gerektirir.)

monurknbr95

Üye
    Konu Sahibi
Dostum root olmadığı için o uygulamaları yükleyemem bir tane program kurdum googleplayden memory booster diye o arkadan kapatıyor ama en fazla 680 mb boş kaldı şimdiye kadar bu 250 mb nereye gidiyor onu anlamadım android kullanıyor desem değil o kdar ram yemez ama arka planda çalışan önbelleğe alınan programlara bakıyorum facebook twitter filan var kapatıyorum tekrar geliyor..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yanlis yapiyosun. sistem ram ve on bellek olarak iki kisimda duzenliyor bellegi. bos ram diye bisey yok. buyuk uygulamalar actikca kendi kendine duzenleme yapiyo ram kismi dusuyor zaten. sen o tip uygulamalarla bosa ugrastiriyosun cunku eski duzenine geri gelecek ram kullanimi.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
O tur uygulamalar maalesef yarardan cok zarara sebep oluyor. Task killer olarak tek onerdigim uygulama fmr. Denedikten sonra performans artisina gozlerinle sahit olacaksin :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt