Uygulama Android PC uzaktan kontrol

Konu Sahibi
Android PC uzaktan kontrol
Arkadaşlar android ile Pc kontrol etmek istiyorum ama çok uzak bir yere gidiyorum acaba bunu bir yöntemi varmı uzaktan pcnin internetinin istediğim zaman kapatsam bile yeter bana lütfen yardım edin

Airstream programı var kardeşim sitesinden hem telefona hem pc ye yüklüyorsun sonra her ikisi de internete bağlı olduğunda telefondan pc deki tüm dosyalara erişebiliyorsun.

Konu Sahibi
Ama çok uzak bir yere gideceğim aynı Wi-Fi bağlanma fln isyemesin ?

Konu Sahibi
Tepkiler: @@DiAbLo@@
Ben teamviewer hesabı kurdum aynı hesap bilgisayarda da bağlı oradan hiç şifre girmeden baglaniyorum

uzaktan pcnin internetinin istediğim zaman kapatsam bile yeter bana lütfen yardım edin ?
önerilen programlarla bağlanırsın, kontrol edersin ama senin dediğin imkansız, yani karşı tarafa internetle bağlanırsın, karşı tarafın iternetini kapattığın zaman bir daha bağlanamazsın. çok anlamsız bişey karşı tarafın internetini kapatmak açmak.

kardeş nasıl yapcam bana o hatayı veriyo ama ben hesap açmadım hesap açmam gerekiyormu
Evet bir hesap aç o hesaba önce bilgisayarla gir bilgisayar ekleme kısmı var oradan bilgisayarını ekle ve bir şifre gir normalde şifre gerekmiyor ama gerekirse girersin o şifre hic değişmiyor sonra bağlanacağın cihazda hesabı aç orda bilgisayarlarım kısmında bilgisayar görünür. İstersen SS atabilirim.

Konu Sahibi
Kardeş dediklerini boş bir zamansa uygilicam sorun olursa özelsen yazarım
Airstream deneyin bir de.
Kardeş senin dediğin programı denicemde ben telefonun ile bilgisayarın wifisini kapatabilirim deilmi ??

Tepkiler: Baranbaris