Android oyunlarda SD dosya sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
Android oyunlarda SD dosya sorunu
S.a. arkadaşlar. tablet bilgisayarıma ne zaman sd data lı bir oyun yüklemek istesem %90 olmuyor. Forumda ki sd dosyalı oyun kurma konusunu okudum. aynısını uyguluyorum ama olmuyor. Apk yı kuruyorum sonra sd dosyasını gameloft sa gameloft klasorune yoksa android/data klasorune atıyorum. oyuna girdiğimde atıyorum 700 mb dosya inmesi için wifi istiyor. halbuki o 700 mb lik dosyayı zaten hafıza kartına atıyorum ama görmüyor.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Bazı tabletlerde farklı dosya düzeni olabiliyor.
Tablet'in kendi hafızası
SDcard --->Üsttekiyle aynı parçada fakat farklı bölüm olabilir tam bir bilgim yok.
extsd---> dışardan taktığınız bir sd kart

demek istediğim extsd ye atıyorsanız muhtemelen dosya sistemide fat32 dir görmeyecektir. ama sdcard'a atarsanız çalışacaktır.
Tabletinizin adı ile aratırsanız nette daha kolay bulabilirsiniz.

Deleted.

Üye
aynı sorun benim telefonda var. Çözemiyorum...

StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
Tablet'in kendi hafızası
SDcard --->Üsttekiyle aynı parçada fakat farklı bölüm olabilir tam bir bilgim yok.

demek istediğim extsd ye atıyorsanız muhtemelen dosya sistemide fat32 dir görmeyecektir. ama sdcard'a atarsanız çalışacaktır.
8gb lık hafıza kartı takılı /Android/data ya atıyorum hiç bir oyunda yaramıyor değil. bir kaç tanesinde olmuştu ama ondan sonra hiç bir oyunda olmadı . o kadar çok uygulama ve veri var ki fabrika ayarlarına dönesim gelmiyor. Ayrıca extsd değil taktığıma atıyorum.

emin120

Üye
Tablet'in kendi hafızası

evet doğru söylüyorsun fakat bunun çözümü yokmudur?

ecel227

Üye
aynı sorun benim telefonda var. Çözemiyorum...

bendede oluyodu tablette ama şu uygulamayla çözdüm ,

[h=1]GL to SD[/h]
android marketten indirin uygulamayı açın sonra o uygulamayı sd karta taşıyın ve oyunu açın çalışacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt