Uygulama Android Oyunlarada 1 Numarayız.Türk'ün Gücü !

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

Konu Sahibi
Android Oyunlarada 1 Numarayız.Türk'ün Gücü !
Arkadaslar Bayragımızı Yükseklere Tasıdım Nacize Sizlerlede Paylaşmak İstedim.Oyunu yeni buldum ilk basta sevmedım ama sonra alıstım bagımlılık yapıyo online tüm dünyadan insanlar oynuyor ülkelerinin bayrakları da puan bölümünde yanı sahte onlınelerden değil benım telde kasar demeyın ben Galaxy Ace 5830i de kasmadan oynuyorum.Merak Edenler için söleyeyim oyunun adı Tank Fury 3D marketten bedavaya indirebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Oyunu tavsiye ederim vurdukca iyice zevk alıyosunuz

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Bakarim bi ara

x-scarface

x-scarface

Üye
Bende sağlam bi oyun mu çıkardık diye daldım konuya :d:
Neyse başarılar :alkis

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
online oyunları severim biara bakçam

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yani Bu Bir Oyun .. Kim En Cok Zamanini Oldururse O Birinci Olurr .. Uzulecegin Yerde Sevinmissin Sen =]

• Beğen
Tepkiler: hsynsglmz
awdil

awdil

Üye
Helal olsun. :)

Samet.25

Konu Sahibi
Yani Bu Bir Oyun .. Kim En Cok Zamanini Oldururse O Birinci Olurr .. Uzulecegin Yerde Sevinmissin Sen =]

amac 1.olmak zaten ama 16 tanki patlatmak oyunda olsa kolay degil oynarsan 1 kere anlarsin yukleyeli 3 gun oldu toplam 24 saat oynamisimdir yinede yorum icin tesekkurler

hasanistan

hasanistan

Üye
güzel oyuna benziyor öneri için tsk deniyeceğim.

mertekin34

mertekin34

Üye
6.sıradaki fail harbi :D

hsynsglmz

hsynsglmz

Üye
Güzel söz

PremiumLife

PremiumLife

Üye
hocam chati nasi kullanicaz?

avcitalip

avcitalip

Üye
telefon bir gelsin :eller:

PremiumLife

PremiumLife

Üye
su l.o chati nasi kullaniyoz yav skliyorum oyunda ...

genteen

Üye
arkadaşlar bu oyun ios için yapılmış. adamlar androide de yapmışlar ama hiç özenmemişler bile. örneğin apple veya iPad den bu oyunu oynuyorsanız chat yapabilirsiniz yani konuşabilirsiniz, intihar edip tekrar aynı yere doğabilirsiniz. böylece paranız artar. ama bu rahatlık andoid de yok :( günlerdir android için chat yapımını ve hile yapımını arıyorum ama hiçbir sonuç yok. eğer hile yaptıysanız buraya yazarsanız çok memnun olurum.. :)

Üst Alt