Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Oyun Paylaşımı [Apk + Data]
Sponsorlu Bağlantılar
doktorum21
Üye
eyw hacı ya ellerin dert görmesin paylaşım süper
Silinen Üye 2405226
Kapalı Hesap
9mm'e bakar mısın ? Çalışmıyor.
omeren313
Üye
teşekkürler ama şu gta yı kuramıyorum ya dediğiniz yere kopyalamıyo dosyayı
3598fb1907
Üye
Arkadaşım Battlefield yerine 9MM linki var battlefield'i verirmisi?
Kytos
Üye
Çok teşekkürler
küresel
Üye
Eyvallah baba
LAOS
Üye
ya arkadaşım apk data yazmışsın sonra wifi ile indirin demişsin bide çok uğraştım diye yazmışsın.data yı wifi ile indireceksem buraya sadece apk yazacaksın.bizde biliyoruz wifi yada netle indirmeyi hayret bişey ya..
ya arkadaşım apk data yazmışsın sonra wifi ile indirin demişsin bide çok uğraştım diye yazmışsın.data yı wifi ile indireceksem buraya sadece apk yazacaksın.bizde biliyoruz wifi yada netle indirmeyi hayret bişey ya..
Öncelikle;
1-)Konu eskidi.Bir sürü hata çıkmış.O yüzden silinmesini bekliyorum hala.Mesaj gönderdim ama silmediler hala.
2-)Evet çok uğraştım.Ama bu Apk + Data olayını bilmiyorsun anlaşılan.
Bazı uygulamalarda lisans kontrolü var.Uygulamanın verilerini wifi ile indiremiyorsun.Ha kontrolü kaldırmak için patchlemek yani rootlu olmak gerekir.Bu yüzden Apk + Data birlikte veriyorlar.Ama oyun Datayı telefonuna göre indiriyor.O yüzden Adreno data, Power data, tegra data var.Ama bazı uygulamalarda tek data.Ve bazı uygulamalarda lisans kontrolü yok.
O yüzden datalar karışmasın diye wifi veriyorum.En kolay, en hızlı ve en sağlam yükleme yöntemi wifi ile indirmedir.Bunu herkes bilir.Tek mesaj atmak için üye olmuşsun.Ondan sonra bana emeğimin hesabını soruyorsun.
İlk önce öğren ondan sonra hesap sor.
Hatta konunun en altına da yazmışım.
Bu arada konu başlığında Apk + Data yazıyor fakat bu işin en sağlıklısı wifi ile indirmektir.Wifi ile engellenenlerin data dosyasını ekledim.Wifi ile indirilebilenlerin dosyalarını eklemedim.Zaten o oyunlar en fazla 40 dakikada iner.