Superfan Üye Konu Sahibi Yorumlar,beğeniler için çok teşekkür ederim.Beğenmenize sevindim.Yeni pakete az kaldı.
okan2046 Üye kardeşim bende sonyy ericsoon walkman t19 var andorid 2.3.4 sürüm bir türlü kuramıyorum ve wifi istiyor neden ? cvblarsanız sevinirim
kardeşim bende sonyy ericsoon walkman t19 var andorid 2.3.4 sürüm bir türlü kuramıyorum ve wifi istiyor neden ? cvblarsanız sevinirim
Superfan Üye Konu Sahibi okan2046' Alıntı: kardeşim bende sonyy ericsoon walkman t19 var andorid 2.3.4 sürüm bir türlü kuramıyorum ve wifi istiyor neden ? cvblarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... Araştırdım fakat bulamadım.Ama sen Android Genel Destek Bölümü-Maxicep burada uygun bir konu başlığı altında sorununa yardım bulabilirsin.Daha detaylı bir şekilde bilgi verirsen ve forumdaki diğer SE Walkman kullanıcıları sana yardım edebilir.
okan2046' Alıntı: kardeşim bende sonyy ericsoon walkman t19 var andorid 2.3.4 sürüm bir türlü kuramıyorum ve wifi istiyor neden ? cvblarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... Araştırdım fakat bulamadım.Ama sen Android Genel Destek Bölümü-Maxicep burada uygun bir konu başlığı altında sorununa yardım bulabilirsin.Daha detaylı bir şekilde bilgi verirsen ve forumdaki diğer SE Walkman kullanıcıları sana yardım edebilir.
sinanpasa22583 Üye teşekkürler black stab ve shadow guardion ve bir çok game loft oyunları bekliyoruz.çavuş sonrası gelicek yazmışın.sözünü tut ha bekliyoruz
teşekkürler black stab ve shadow guardion ve bir çok game loft oyunları bekliyoruz.çavuş sonrası gelicek yazmışın.sözünü tut ha bekliyoruz
n000k Üye harika arşiv ayrıca o kadar emek sarfetmişsin.. çok saol.. dediğin gibi herşeyi indirmeye -açmaya gelmiyor internetten..
harika arşiv ayrıca o kadar emek sarfetmişsin.. çok saol.. dediğin gibi herşeyi indirmeye -açmaya gelmiyor internetten..