Haber Android One, General Mobile ile Türkiye’de

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Amerikan merkezi olmasına gerek yok çünkü ürettiği modeller sadece Türkiyede satıliyor. Sadece Türkiyede satış
yapan markalar Türkiye için Android one üretebilir demek.

Htc olayına gelirsek bende onu diyorum htc ne alakaa Nexus ne alakaa sonra bizi konuyu farklı yerlere çekmeyin diye mesaj geliyor...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tamam bundan sonra daha tecrübeli isimlerle üretmeli yazmicam general mobile en iyisi Türkiye de tek bir numara
Ok?
Bye

Luck Star

Luck Star

Üye
Gm'den iyisi can sağlığı. Görüşmek üzere...

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
susun artık neyin kavgası bu suan piyasada en iyi nexusu üreten lg ve motorola takmışsn htcye

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Anlaşıldı LG kullanıcısı :ah

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
tamam lg kullanıyorum memnunum ama nexus 5 den degil

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Objektif insan görmek güzel ben Nexus 5'e bir atıfta bulunmadım Nexus 5 kötü bir cihazda değil bende fikrimi söylüyorum google tekrar htc ile beraber olmalı bu kadar basit benim fikrim bu lg'nin en iyisi olması umurumda değil.

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
demekki htcc ile yapılan modeller fazla tutulmamış yoksa htc ile yapardı 2.bişey hep htc ile yapmaz her markayla 1 tanede olsa yapar adamlar tüm firmaları deniyor bakıyor her zaman htc olmaz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Her zaman yapıldığı yok zaten 2 lg 1 motorola şimdi Huawei.
Olur olmaz orasını kendileri bilir ben fikrimi söylüyorum.

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
fikrini söyleyebilirsin ama htc zaten saglam firma adamların amacı biraz ucuz firmalarla anlaşma yapıp ucuz fiyata android tanıtıyor :D

bedirhanenes59

bedirhanenes59

Üye
ben aldım oldukça iyi bir telefon android versiyonu 5.1 lolipop yazıyo o zaman android one ne oluyo anlamadım

Luck Star

Luck Star

Üye
Elimde 5 tane gm1 var hicbirinde sorun cikmadi bi tane etab 4 var kardesimin 7-8 kez tamire gitti cunku root atarken ekran gitti vs sorunlar her seferinde 1 haftada tamir edilmis geri geldi ve ucret istemeden g2 de var cevremde ve isiniyor ve bunun gibi sorunlar cok duydum o kisiden elite de var ama ondan pek sorun duymadim neyse kardesim belki de sen lg de staj yapiyosun diye savunuyosun falan ama zaten sana neden savunuyosun demem bak bende general savunuyorum ama lg seviyosun diye generalin hakkini yiyemezsin
Konuda LG g2 ya da elite yazmıyor sadece konuda adı geçen cihaz hakkında yorum yapınız...

Luck Star

Luck Star

Üye
General Mobile 4G'den başka bir cihaz hakkında yorum yapmayınız lütfen. Bu arada arkadaşım sipariş vermiş kargodaymis geldiğinde istediğiniz şeyleri sorabilirim veya resim atabilirim...

by-pegasus

Üye
General ilk ovgusu haric gorunmese bile kullanicilar simdi geri tepse bile
general surekli ugrasiyor iyi bence saglam olur insallah

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konuyla alakasız mesajlar yazmayın gereksiz tartışmalara girmeyiniz.

• Beğen
semihguney

semihguney

Üye
General Mobile 4G'den başka bir cihaz hakkında yorum yapmayınız lütfen. Bu arada arkadaşım sipariş vermiş kargodaymis geldiğinde istediğiniz şeyleri sorabilirim veya resim atabilirim...
şarjını sorsana ? :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Fiyatina gore iyi. Bu da nexus gibi direkt guncelleme alacak mi

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
aynen öyle alacak tabi ondan android one kapsamında diyoruz ya ilk güncelleme alacak cihaz bu 4g

Luck Star

Luck Star

Üye
Bak 3gun once basladi arkadaslarim telpada staja. Gelen 100 cihazin 80 i android one imis ve sorun dokunmatik hassasiyeti. Isteyene istatistik raporu ile kanitlarim. Fazla bos konusanlar daha dikkatli olur bundan sonra umarim.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
:)))) vintek servisin sahibi babam oluyor LG sarı leke sorunlarını su ara sıvı teması diyip değiştiriyormuş

Üst Alt