android neden görsele kaçıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mtngln

mtngln

Üye
    Konu Sahibi
android neden görsele kaçıyo
Arkadaşlar android neden görselliğe bu kadar önem veriyo da bu ram sorununa bi çare bulmuyo rami çok harcıyo bu sistem buna bi çözüm bulmalılar

taylan08

Üye
bencede dostum cok haklisin tamam gorsellikte onemli ama bi yerden sonra ram sikinti oldumu gorsellik zehir oluyor

alenkolik

alenkolik

Üye
Dogru bi teşhis. Bunun bi çaresi bulunmalı. Ramin nerdeyse yarisini tlf kendisi yiyor.

everest22

everest22

Üye
Galaxy ace hiç sorma zaten ram 290 mb e 220 mbti dolu isyanlardayim

PriZm

PriZm

Üye
Saçmalamayın bunun görsellikle alakası yok.tek nedeni kafasına göre açılıp kapanan uygulamalar.bununda çözümü var tabi.geçin custom romlara kurtulun.

Placebo-

Placebo-

Üye
Saçmalamayın bunun görsellikle alakası yok.tek nedeni kafasına göre açılıp kapanan uygulamalar.bununda çözümü var tabi.geçin custom romlara kurtulun.

Dalvik meselesi varmış sanırsam. Pek bilmiyorum ama..

PriZm

PriZm

Üye

Dalvik meselesi varmış sanırsam. Pek bilmiyorum ama..
Dalvik'in ram ile alakası yok.dalvik işlemciye yükleniyor.

rami yoran tek birşey var.açmadığın halde arka planda çalışan saçma sapan programlar.

bu sorun custom romlardaki "freeze" yöntemi ile halledilebiliyor.

alenkolik

alenkolik

Üye

Ama garanti olayi belimi bukuyor. Garanti bitene kadar böyle devam. Ondan sonra ilk iş custom rom. Daha yeni aldık teli :D tufaya gelmeyelim.

Kerim.

Kerim.

Üye
Ama garanti olayi belimi bukuyor. Garanti bitene kadar böyle devam. Ondan sonra ilk iş custom rom. Daha yeni aldık teli :D tufaya gelmeyelim.

Ya telefon bozulmaz yani bence.eger bi sorun olursa stok rom atar yollarsin garantiye.garantiyi kafaya takmayin:evet:

mtngln

mtngln

Üye
    Konu Sahibi

ben bunun görselikle alakası olduğunu iddia etmedim zaten kastettiğim şey görselliğe verdikleri emeği performans için harcasalar daha ileriye giderler

PriZm

PriZm

Üye
ben bunun görselikle alakası olduğunu iddia etmedim zaten kastettiğim şey görselliğe verdikleri emeği performans için harcasalar daha ileriye giderler

Bunun çözümünü birkaç mesaj önce verdim :)

PriZm

PriZm

Üye
bu romlardaki freeze yöntemi hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin? :ehe

Adı üstünde uygulamayı donduruyor :D bunun için bazı romlarda özel araçlar var.yada titanium backup ile de yapabilirsin :)

badmus

badmus

Üye

Adı üstünde uygulamayı donduruyor :D bunun için bazı romlarda özel araçlar var.yada titanium backup ile de yapabilirsin :)

ya senide yoruyorum ama anlatabilirmisin nasıl yapıldığını. gercekten isime yarayacak. veya konusu varsa linkini verebilirsin ben hallederim. simdiden sağol :ehe

PriZm

PriZm

Üye
ya senide yoruyorum ama anlatabilirmisin nasıl yapıldığını. gercekten isime yarayacak. veya konusu varsa linkini verebilirsin ben hallederim. simdiden sağol :ehe

İşim var şuan :zzz:
Ama titanium backup u biraz araştır bulacaksın :)

mertekin34

mertekin34

Üye

Sorun cr geçmek değil,sorunun orijinalinde böyle olması.Bana kalırsa görsellikte çok önemli.Mesela ben gingerbread kullanıcısıyım ve görsellik bazı bölümlerde çok düşük.Örnek verecek olursak mesajlardaki smileyler.Bir iş yarım bırakılarak yapılmaz, yaptıklarında hem performans hem görsellik sorununu çözüp yayınlamalılar diye düşünüyorum :)

Samet.25

Galaxy ace.5830i kullaniyorum ayni sorun bendede var nalet ettim ayrica cozum rom yuklemek olmamali yuklemeyi bilmeyen veya yuklemek istemeyen ne yapcak samsung un bunu duzeltmesi lazim rom yukleyincede gereksiz uygulamalari silerek bi nebze rahatlacak ama hadi adam sildigi uygulamayi kullanmak istiyosa geri yuklucek gene ramda sikinti olacak goz ardi ediyo samsung bu sorunlari

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy ace.5830i kullaniyorum ayni sorun bendede var nalet ettim ayrica cozum rom yuklemek olmamali yuklemeyi bilmeyen veya yuklemek istemeyen ne yapcak samsung un bunu duzeltmesi lazim rom yukleyincede gereksiz uygulamalari silerek bi nebze rahatlacak ama hadi adam sildigi uygulamayi kullanmak istiyosa geri yuklucek gene ramda sikinti olacak goz ardi ediyo samsung bu sorunlari

Bunun Samsung'un suçu olmadığını söylemişmiydim?

Bu sorun tamamen AOSP ile alakalı.yani Google bu sorunu halletmeden Samsung halledemez.

Samet.25

Bunun Samsung'un suçu olmadığını söylemişmiydim?

Bu sorun tamamen AOSP ile alakalı.yani Google bu sorunu halletmeden Samsung halledemez.

ole yada boyle cozmeleri lazim zaten isi bitiren google sistem olmasa bos telefon ne ise yarar google ile android telefon ureticilerinin illaki anlasmasi var hepsi bir olup halletmeleri lazim.Haa suda var biz burda anca kendi kendimize konusuruz onlar duymaz oda ayri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt