Saçmalamayın bunun görsellikle alakası yok.tek nedeni kafasına göre açılıp kapanan uygulamalar.bununda çözümü var tabi.geçin custom romlara kurtulun.
Dalvik'in ram ile alakası yok.dalvik işlemciye yükleniyor.
Dalvik meselesi varmış sanırsam. Pek bilmiyorum ama..
Saçmalamayın bunun görsellikle alakası yok.tek nedeni kafasına göre açılıp kapanan uygulamalar.bununda çözümü var tabi.geçin custom romlara kurtulun.
tufaya gelmeyelim.Ama garanti olayi belimi bukuyor. Garanti bitene kadar böyle devam. Ondan sonra ilk iş custom rom. Daha yeni aldık telitufaya gelmeyelim.

ben bunun görselikle alakası olduğunu iddia etmedim zaten kastettiğim şey görselliğe verdikleri emeği performans için harcasalar daha ileriye giderler

Bunun çözümünü birkaç mesaj önce verdim![]()

bu romlardaki freeze yöntemi hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin?![]()
bunun için bazı romlarda özel araçlar var.yada titanium backup ile de yapabilirsin 
Adı üstünde uygulamayı donduruyorbunun için bazı romlarda özel araçlar var.yada titanium backup ile de yapabilirsin
![]()

ya senide yoruyorum ama anlatabilirmisin nasıl yapıldığını. gercekten isime yarayacak. veya konusu varsa linkini verebilirsin ben hallederim. simdiden sağol![]()

İşim var şuan
Ama titanium backup u biraz araştır bulacaksın![]()

Galaxy ace.5830i kullaniyorum ayni sorun bendede var nalet ettim ayrica cozum rom yuklemek olmamali yuklemeyi bilmeyen veya yuklemek istemeyen ne yapcak samsung un bunu duzeltmesi lazim rom yukleyincede gereksiz uygulamalari silerek bi nebze rahatlacak ama hadi adam sildigi uygulamayi kullanmak istiyosa geri yuklucek gene ramda sikinti olacak goz ardi ediyo samsung bu sorunlari
Bunun Samsung'un suçu olmadığını söylemişmiydim?
Bu sorun tamamen AOSP ile alakalı.yani Google bu sorunu halletmeden Samsung halledemez.