Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
android mi yoksa blacberyy mi alsam
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cem_yurukcu
Üye
Konu Sahibi
android mi yoksa blacberyy mi alsam
arkadaşlar kararsız kaldım şuan android sistemli bir cihaz kullanıyorum fakat blackberyy bir telefon ile değişmek istiyorum sizce ne yapmalıyım kararsız kaldım yardımlarınıza ihtiyacım var tşk ederim
Mustafa Dümen
Üye
android karmaşıktır , blackberry derken hangi marka model, yazarsan yardımcı olabiliriz. .ama genel olarak blackberry i tercih ederim.
cem_yurukcu
Üye
Konu Sahibi
9700 sizce nasıl android kullanıyorum şuan fakat takasa gireceğim temiz bir blackberyy almak istyorum benim kullandığımın piyasası 500 550 civarı
yaren_dede
Üye
markası önemli değil alacaksan tam ekran dokunmatik telefon al bence tam ekran kullanmak varken tuşlarla uğraşma
Bence de tuşlu telefonlarla uğraşma. Tık tık tık fare tıkırtısı gibi. Dokunmatikten şaşma. Android işletim sistemli telefonum var diyorsun daha ne olsun? Blackberry alsan pişman olursun
Nokiafanboy
Üye
Androidden sikildiysan ve ya zor geldiyse Blackberry`e gecme. WP ve ya Belle`li bir tel. al.
Ama problem yoksa Androidde kalsan iyi olur.
gölgee_65
Üye
Devir artık dokunmatik devri. Şu an dokunmatik bir de üstüne android işletim sistemli telin varsa telde de bir sorun yoksa bence değiştirmek için bir sebep olmamalı
Bence de tuşlu telefonlarla uğraşma. Tık tık tık fare tıkırtısı gibi. Dokunmatikten şaşma. Android işletim sistemli telefonum var diyorsun daha ne olsun? Blackberry alsan pişman olursun
cevaplarınız için tşk ederim ama blackberyy 9800 torc teklif edildi
papakudioflu
Emekli Yönetici
Saka mi yapiyorsun 9800tourch en iyi bb lerden birisidir. H tam ekran dokunmatik hem de klavyeli nadir telefonlardan birisi. Tabi kullandigin androidli telefonu bilsek daha iyi yardimci olabiliriz.
cem_yurukcu
Üye
Konu Sahibi
samsung galaksi ace 5830i model
papakudioflu
Emekli Yönetici
Bana sorarsan hic dusunme degistir ama uste ne kadar vericeksin o da onemli.