android mi windows phonemi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NUD

NUD

Üye
Bu arada Market place deki oyunları konum amerika yapıp bakın güzel oyunlar gelmeye başladı

lordufuk

lordufuk

Üye
Güzel seçim wp şuan için erken seçim olurdu :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
iOS almak daha mantıklı bence

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Android 4.1.2 ile baya sağlam oldu 4.1.1 e göre baya fark var yani

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Eğer oyun oynamiyorsaniz ve stabil bir sisteme sahip bir telefon istiyorsanız lumia 920 sizin işinizi görür. Android in de iyi telefonlarında sistem stabil onuda söyleyeyim 6 aydır s3 kullanıyorum ve bir kere bile donmadı, kasılma yapma dı. Yeni gelen 4.1.2 sürümü ilede oldukça güzel bir android deneyimi yasayabilirsiniz :oke:

aleranol

aleranol

Üye
Dostum birazda telefonlara bağlı. Eğer s3 ile lumia 920 dersen oyun Hariç herşey için lumia920 derim.
Ancak not2 ile lumia920 dersen not2 derim. Çünkü ekranı oyun ve filme çok daha uygun.
Spen cidden çok iyi hele açılır tarayıcı ve popup not ile çok ilginç kombinasyonlar veya kullanım kolaylığı yaratabilirsiniz kullanmayı bilmek gerekir. Pil olarak kesinlikle not2. Ve ram miktarı ile oldukça iyi çok seri bir android olan not2 bana kalırsa l920den daha iyidir. Ancak amaçların fotoğraf internet ve mesaj ise hemen l920 al bunlara en uygun ve çok da güzel bir telefon.

rapman

rapman

Üye
wp8

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
wp :oke:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Android Donanim Canavaridir .. Windows Phone Al Derim ..

Eklentİndiriyor

Üye
abi androiddeki ücretsiz uygulamaları görünce android dersin iostaki ücretli uygulamalardan biri şikayet etmişti note 2 alınca huzur bulmuştu anlatabildimmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt