messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Furkan'a katılıyorum karşılaştırarak daha iyi anlarsın. Bu hafta sonu S.NoteII ile karşılaştırdım
İyi de ben Furkan dedim zaten sen niye üzerine alındın
isim verme Tezcan
Bu hafta sonu S.NoteII ile karşılaştırdım
Kısaca benim cihaz tuş etti, şöyle söyleyeyim noteII'yi zirveye ancak uygulamaları taşır.
sonuç ne oldu peki
Telefonu zaten aldıysan artık kıyaslama yapmanın bir mantığı kalmamış ki
Android telefon almışsın zaten, bu saatten sonra fikir vermemiz pek birşeyi değiştirmez.
Ayrıca arkadaşın dediği gibi biz ne desek faydasız, kendin gidip görür ve izlenim edinirsen kafandaki soru işaretleri daha kolay kaybolur.
Android
Hayır Ovi üzerinden değil. WP Store var.
- - - Eklendi - - -
Kullanıcı yorumları öznel olacağı için pek sağlıklı olmaz. En iyisi gidip kendin dene. Mağazarlarda iki sistemi karşılaştırma imkânı da bulabilirsin.
olmadı bunu kardeşim e verir yenisini alırım.
ben şahsen elime alıp inceleyemem. çünkü bulunduğum yer merkeze olduk ca uzakta. yaparsam internet üzerinden sipariş vereceğim
- - - Eklendi - - -
neden andreid peki ?
- - - Eklendi - - -
öznel yorum istiyorum zaten ben. kullananlar memnun mu ?
Ben bu konunun da cep telefonları genele taşınmasını talep ediyorum çunki burası sadece wp sayfası burada biz taraf tutarız olmaz objektif tartışma için bu gerekir
Bak Oyun Uygulama Konsunda Android Bile İos'dan çok geri kalırken gidip daha piyasaya yeni girmiş windows 8 li telefonları almak mantıklı gelmiyor işte
bence artık değişim şart alışıla gelmiş bir menünün çok üstünde 920 ve görenler hayran kalıyor uygulama olaraktan ne istersen yavaş yavaş oluyor su an itibari ile benim şsteklerime cevap veriyor tavsiye ederim menunu kendin yap
Android bence iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?