Android mi ? Window Phone 8 mi ?

aleranol

Üye

Istersen Teknosaya falan gittiğimde çok basit bir kasma takilma ve zorlanma üstüne de fps düşüşü videosu çekerim. Karşılaştırdigin telefon ucu ucuna rahat çalışıyor. Ancak wp de 256mb ramli telefonlar eminim ki wonderdan daha hızlı ya da aynı hizdadir.

Türe

Üye
Tabiki android

Oğuzhan

Üye
wp8 iddia ediyorum ki yaklaşık 1 yıl sonra wp8in ne kadr yükseldiğine hayret edeceksiniz...

- - - Eklendi - - -

Böyle deyince androidde de bu kadar basit arayüz olsa androidde hızlı olurdu derler

mcnpl4

Üye
internete girerken muzikcalar kasti az once :/ benim gibi asirivoyun uygulama istemeyen islevsel telefon arayanlar için wp.

Türe

Üye
wp8 iddia ediyorum ki yaklaşık 1 yıl sonra wp8in ne kadr yükseldiğine hayret edeceksiniz...

- - - Eklendi - - -

Böyle deyince androidde de bu kadar basit arayüz olsa androidde hızlı olurdu derler

Yok kabizim arayuzle filan alakali degil android bence basit. Sorun optimizasyon ki o yuzden 1300 lira alti cihaz alınmaz androidde

PriZm

Üye
Androidde optimizasyon sorunu var,

Ama WP8'in de neden hızlı çalıştığını herkes biliyor.

Bilmeyenlerede özelden uzun uzun anlatabilirim.buraya yazıp fanboylarla uğraşmaktan daha iyi olur

Türe

Üye
Androidde optimizasyon sorunu var,

Ama WP8'in de neden hızlı çalıştığını herkes biliyor.

Bilmeyenlerede özelden uzun uzun anlatabilirim.buraya yazıp fanboylarla uğraşmaktan daha iyi olur

Pm'e gel bro

MaxipmaN

Üye
android

- - - Eklendi - - -

android

Kerim.

Üye

Oyun performansi nasil dicem ama oyun olmadigi icin demiyorum

Konu Sahibi
onlarla karşılaştırın baride bizde bilelim nasılmış

CasuS_87

Üye
Şu anda Android .. ama ilerleyen dönemde değişebilir

Konu Sahibi
android diyen arkadaşlar hangi telefonları kullanıyorlar onuda yazabilirlermi ?

aleranol

Üye
Ben 2 si de diyorum ama not2 kullanıyorum. Oyun için android. Geri kalanı wp