Android mi ? Window Phone 8 mi ?

Samet.25

karsilastirmak icin daha cok erken wp8 yavas yavas buyucek daha

msnhell

Üye
soyle bir bakarsak android tavan yapmis durumda, rakip tanimiyor, windows isletim sisteminde tek, oda alaninda rakip tanimiyor, cok hizli ilerleme kaydeden bir windows phone goruyoruz. Suan android alinir ama tahminimce 2-3 sene sonra windows phone yazilim devi oldugu icin ve artik bilgisayarlar cebe girdigini dusunursek, android suanin symbian i gibi olur diye dusunuyorum.

Yenilik, hız ve arayüz açısından Windows Phone 8 diyorum.
Henüz yeni bir sistem olduğu için eksikleri var ama zamanla oturacaktır.
Arayüzü çok hoş. Güzel bir deneyim sunuyor. Yıllardır Symbianda, Androidde, iOS'ta gördüğün o cansız, klasik, ikonlu, widgetlı arayüzden sıkıldıysan aradığın sistem WP olabilir. Ayrıca sistemin bireyselliği, kişiyle iletişimi ve canlılığı üst düzeyde.
Mağazası da sistem piyasada yerleştikçe zamanla büyüyecektir.

Ancak acil olarak uygulama ve oyun adına geniş bir mağaza istiyorsan, klasik ikonlu sistem kullanacağım wp arayüzüne alışamam, eksikliklerine sabredemem diyorsan. Android alabilirsin.

Android alabilirsin ama bence wp8 al çünkü 2 aya androidlerdeki oyunlar gelir!

Konu Sahibi
bi oyunu yada programı başka bi işletim sistemine geçirmek o kadar da zor bi işlem değil çok yetenekli arkadaşlar var bu konuda 1-2 sene diyorsunuz ama en fazla 1 seneye wp 8 androidi geçer ve android symbian da çok program var ama yarısından çoğu boş programlar abimde iphone 4 var ve telefonun hiçbi özelliği yok diyor uygulama çok önemli diyor o yüzden android mi diye sordum yoksa wp8 her şekilde hoşuma gidiyor

Hiz > Stabillik > Surekli Guncelleme > Kasmama > Gelisme = Windows Phone 8

Cok Donanim > Hiz > Uygulama > Oyun > Az Donanimsa Kasma Ve Agir Calisma = Android ..

Bende Windows Phone 8 Derim .. Yaza Kadar Cok Gelisecektirr ..

Kerim.

Üye
Hiz > Stabillik > Surekli Guncelleme > Kasmama > Gelisme = Windows Phone 8

Cok Donanim > Hiz > Uygulama > Oyun > Az Donanimsa Kasma Ve Agir Calisma = Android ..

Bende Windows Phone 8 Derim .. Yaza Kadar Cok Gelisecektirr ..

Agir calisma?

badb0y06

Üye
1-android şu an için

2-sırf oyun diyorsan sana psp önerrim, hem oyunları bedava hem fiyatı 350tl civarı, 2.el önermem bu cihaz için

3-param var oyunlara para verrim diyorsan psvita ama çok oyun yok

4-psp = ps2 ye yakın bir cihaz, psvita = ps3 e yakın ve dokunmatik

belki bunları biliyorsundur ama söyleyim dedim

Şahsi görüşüm wp nin çok hızlı gelişeceği yönünde ve çok süpriz uygulamalarda sürülebilir marketi ilgi çekiçi yapmak adına.

ka_za

Üye

Yıllarca psp kullandım 2-3 tane oyun dışında oyun kalitesi olarak Androidin yanına yaklaşamaz. Vitaya lafım yok ama oyunda yok

WP 7.5 512 MB Ram'da Super Hizli Ve Stabil .. Ama Android Oyle Degil .. Donanim Isteyen Bir Sistem

Xperia Neo v
1 ghz tek çekirdek armv7
512 mb ram
Adreno 205
Oldukça mütevazi bir sistem
2.3 te hiç bir oyunda kasma yok menü filan diye bahsetmeme gerek yok herhalde

Ha sen gidip adreno 200 lü ace alırsan orası farklı tabi