Android mi ? Window Phone 8 mi ?

Konu Sahibi
Android mi ? Window Phone 8 mi ?
iki işletim sistemli telefonlar arasında kaldım işletim sistemine göre bi telefon almak istiyorum uygulama açısından Android şuan için çok çok uygulaması var ancak Window Phone 8 in de gelişebiliceğini düşünüyorum uygulama acısından sizin görüşünüze ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim önerilerini bekliyorum.

wp8 öneriyorum dostum ama androidinde kendine özgü üstünlüğü var tabi

PriZm

Üye
Konunun tartışma ile devam etmemesi dileğiyle.

Android

Tepkiler: asigsasi

ka_za

Üye
Kullanim amacin ne o önemli

Konu Sahibi
telefon alıcamda işletim sistemine göre uygulama ağırlıklı istiyorum aslında

SheFy

Üye
uygulama merskin varsa android. Performans kalite vb istiyorsan wp8

Kerim.

Üye
Telefonu cok kurcalamayi sevdigim icin ve uygulamalarr benim icin onemli oldugu icin androidama bu kacinci konu sıktı

Wp8 iyi hosta arayuzden kaybediyor. Bende android diyorum.

Konu Sahibi
ileriyi düşünüyorum ben ilerde windows ta uygulama olarak zengin olucak gibi şuan için bile uygulama açısından %50 büyümüş

ka_za

Üye
ileriyi düşünüyorum ben ilerde windows ta uygulama olarak zengin olucak gibi şuan için bile uygulama açısından %50 büyümüş

İleriyi duşünde wp nun uygulama olarak Androidi yakalamasi 2-3 yıl. ozamanada telefonun hertürlü yetersiz kalacak. O yüzden suan android ilerde wp düsünülebilir

Sarangni

Üye
Teknoloji. Marketler gidip ikisini de incelemenizi tavdiyr ederim.

Şahsi görüşüm su an icin Android ama ilerde WP, Ubuntu ve ya farklı bir işletim sistemide olabilir.

pirenuri

Üye
Uygulama oyun konusunda şu anda android önde ama sistemi sevmiyorum . Benim için Wp8 Kullanıma ve telefona değişir

Donanım Uygulama Bakımından Android

Hız Stabilite Bakımından Wp 8

caglar b

Üye
donanım bakımından android , hız ve stabilite bakımından jelly beanlı üst seviye bir android .rahat iki sene kullanırsın sonra wp a geçersin

valla ben açıkçası sıkıldım windows dan isterse 10 olsun değişiklik istiyorum ben değişiklik android fazlası ile yeter bana yetti de !