Android mi İos mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi
Android mi İos mu?
Daha iphone kullandım ama androidli telefon kullanmadım bu günlerde telefon alıcam genel olarak oyun oynuycam android oyunlarına baktım boyutları pek büyük değil 10-15 mb. İosta vasat oyunlar 10-15 mb şimdi android ve ios oyunları arasında fark varmı?

İos olarak iphone 3gs

Android olarak htc sensation ve optimus black düşünüyorum.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
2sinide kullandım ios androide göre iyi hemde cok cok iyi ben sırf ios da oyun icin itouch4 aldım super android kullanöadıysan hiçte başlama

tempestshine

tempestshine

Üye
İos :oke:

franzliszt

franzliszt

Üye
iOS süper ama alacaksan 3gs alim deme saçmalık olur sakın.. 3gs alacağın paraya iphone4 bul yurt dışından getirilmiş al mis gibi kullan ama dikkat et ios5 e güncellenmiş olmasın sende güncelleme taki ios5 kırılana kadar

----------Eklendi @ 14:34:39 ---------- Yazıldı @ 14:33:36 ----------

illa android alırım diyorsanda galaxys2 ye bak hem ucuza bulursun hemde performans olarak geçebilen yok hleki özel romları yüklersen cihazın çok daha performanslı olur

anılbaran

anılbaran

Üye
ne androidi ya. İos varken gerek yok. Aynı oyunlar ondada var

JBelieber

JBelieber

Üye
ios daha iyi bencede

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ios :emzik:

emreilhans

emreilhans

Üye
Kardeşim, bak bende iPhone 4 vardı. Bir kaç ay önce sattım ve Galaxy S2(!) aldım, ama almaz olaydım. Telefondan tek şikayetim marketi ki bak imzamda da yazıyor. Sakın ha uygulama ve oyun seven biriysen bulaşma android'e. Daha android'in bayağı bi fırın ekmek yemesi lazım. Ben satış ilanımı da açtım satıp 4 alcam inşallah.

technoshark

technoshark

Üye
Tabiki İOS diyorum fakat android de son zamanlarda iyice prim yaptı :) vede bizim için bende en iyisi android işletim sistemli telefonlar :) yani çok zengin değilsem kesinlikle gidipte ios işletim sistemine sahip apple alamıyacağıma göre diyorum:)

Maraztaha

Üye
tabiki android al kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt