Android Market ve Google

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
Android Market ve Google
Arkadaşlar android destekli bir telefon almak istiyorum ama android market türkiye'deki telefonlarla gelmiyormuş. telefonu garanti kapsamından çıkarıp root atmak da istemiyorum.

soracağım soru;

- android market sorunu çözüldü mü? telefonlarla geliyor mu?

- eğer android market yoksa uygulamalar nereden indirilebilir? bilgisayardan falan indirip telefona atılabiliyor mu?

optiq

Üye
lg optimus aldım ıcınde market vardı

apomsu

Üye
artık orta ve üst seviye android telefonların çoğunda market yüklü olarak geliyor, tabi alacağın telefona da bağlı.

bilgisayardan apk formatında uygulama indirip telefona atabilirsin tabi ki :good:

bence doğru yoldasın android almakla, alacağın telefonu araştırıp market yüklü olup olmadığını öğrenebilirsin :oke: :yuru

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
artık orta ve üst seviye android telefonların çoğunda market yüklü olarak geliyor, tabi alacağın telefona da bağlı.

bilgisayardan apk formatında uygulama indirip telefona atabilirsin tabi ki :good:

bence doğru yoldasın android almakla, alacağın telefonu araştırıp market yüklü olup olmadığını öğrenebilirsin :oke: :yuru

:yuru:

61semih

61semih

Üye
al bişey olmaz apk sını yuklersın yoksada 2 dakkalık iş root yapmasanda olurkı artık yenı cıhazların hepsınde kurulu gelıyor

bilal29

Üye
HTC Desire HD telefonum yurt dışından geldiği için ingilizce menüsü var.Andoid market ten custom locale veya more locale 2 indirerek Türkçeye çevirmek istiyorum menüyü ama google hesabındaki benden önce kullanan arkadaşın göailini silemediğim için android marketten yararlanaamdım bende başka bir yerden more locale2 yi apk uzantılı indirip telefonuma yükledim ama telefonumda yüklediğim şey nerede bulamıyorum ki o programı kurayım.Nasıl bulabiliriz?

oguz1721

Üye
android market beş para etmez bir şey sürekli sorun çıkarıyor tamam uygulama filan çok ama bu kadarda sorun olmaz bi market programında

SKARAGULER

SKARAGULER

Üye
HTC Desire HD telefonum yurt dışından geldiği için ingilizce menüsü var.Andoid market ten custom locale veya more locale 2 indirerek Türkçeye çevirmek istiyorum menüyü ama google hesabındaki benden önce kullanan arkadaşın göailini silemediğim için android marketten yararlanaamdım bende başka bir yerden more locale2 yi apk uzantılı indirip telefonuma yükledim ama telefonumda yüklediğim şey nerede bulamıyorum ki o programı kurayım.Nasıl bulabiliriz?

dostum telefon menüsünden "şapka logolu" ayar a gir ileri ileri.... yap sonunda telefona tanımlı facebook htc sense ve gmail & hotmail profillerini göreceksin ordan kaldır işlem tamam :oke:

Masha

Masha

Üye
Evet bende LG optimus black aldım içinde android market vardı ayrıca google marketten ücresiz uygulama ve oyun indirebiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt