HotBiber
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ya şu applanet hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misin ve onu istediğimiz zaman kaldırabiliyor muyuz nasıl bir şey bir anlat işteBiri cevap verseymiş iyi olurmuş aslındaBen applanet gibi bişi yükledim o da sorunlu biraz.Aynı simbyandaki gibi tek tek sitelerden buluyorum bilgisayara indiriyorum sonra telefona atıyorum.Root denen bir olaydan bahsediyorlar onu da araştırmadım hiç.Bir sene piyasadan uzak kalınca bunlar normal artık
daha indirmedimde birş ey sorcam shifdeletede galaxy ace incelemesinde menüde 1. sayfada market diye bir klasör var o klasör bende yok sizde var sizin dediğin markette hiç bir şey görünmüyor demişsiniz hangi markette?applanet üzerinden istediğiniz şeyi indirebilirsiniz am biraz sıkıntılı ve yavas bi sistem.sabırlı olmak lazım.bide bazen ulaşılmaz oluyor mesela bu ara markette hiçbişey görünmüyor açılsın diye bekliyorum.
bu arada avatarımı neden çaldınAndroid sistemi hakkında çok iyi bilgiye sahip pek fazla insan yok gibi...Açılan konuların çoğuna cevap gelmemiş.
*#272*telin imailini yaz# bas cıkan ekranda ''ECT'' Yİ SEÇ TELEFON YENİDEN BAŞLAYACAK.Telefonun acıldıgında ingilizce acılacak.leanguage and keybord yazan ayarlar seçeneginden türkçe'ye çevir.ANDROİD MARKET MENÜYE EKLENECEKTİR.ne lazımsa buradan indir.İNTERNET AYARLAYARINI ELLE YAPMAN GEREKECEK;oda şöyle:AYARLAR--KABLOSUZ VE AGLAR--MOBİL AGLAR--ERİŞİM NOKTASI ADLARI--MENÜ TUŞUNA (SOLDAKİ TUŞA BAS)YENİ APN--SEÇ..
İSİM:Vodafone internet
APN:internet
proxy:ayarlı değil
bağlantı noktası:ayarlı değil
kullanıcı adı:vodafone
şifre:vodafone
sunucu:ayarlı değil
MMSC:ayarlı değil
MMS vekil:ayarlı değil
MMS baglantı noktası:ayarlı degil
MCC:286
MNC:02
onaylama türü:yok
APN türü:internet+mms
vodafone için kaydet de ve cık.
bu arada avatarımı neden çaldın
*#272*telin imailini yaz# bas cıkan ekranda ''ECT'' Yİ SEÇ
bu yöntem işe yarıyor artık android markete giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?