android market sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bonbonus

Üye
    Konu Sahibi
android market sorunu
arkadaşlar öncelikle forumu araştırdığımı belirtmek istiyorum, çünkü sorun artık can sıkıcı olmaya başladı.

xperia x10i telefonuma android market i yüklemeye çalışıyorum, telefonum 2.1 olup perma root dur ve recovery konsola erişimi vardır.

Sorunuma gelince;

vending.apk veya update.zip olarak 2 şekildede marketi telefonuma yükleyemiyorum. recovery consoldan zipli dosyayı yükle diyorum dosya yükleniyor ancak menüde görünmüyor. ( Ayrıca buradan yüklenen hiç bir zipli dosya menüde görünmüyor). vending.apk dosyasını yüklemeye çalıştığımda ise "paketi ayrıştırmada hata" diye bir hata alıyorum.

bir türlü market yüklemeyi başaramadım kısacası. Telefonumun orjinal uygulamalarını seviyorum(Timescape, Mediascape vb...) bu yüzden custom rom yüklemek istemiyorum ama sonuç yüklemek zorunda kalacakmışım gibi görünüyor...

yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim ...

--------------- Ekleme ---------------

sorunumu hallettim ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkürler...

prince of hell

prince of hell

Üye
direk market yüklü bi rom flashlasan bukadar uğraşmak yerine titanium backup ile yedek al

secrecy

Üye
slm dostum ya bende aynı sorunu yasıyorum telefonum xperia x10 bı turlu yukleyemedım bana yardımcı olabılırmısın acaba cok sewınırım sımdıden tesekkurler..paket ayrıstırma hatası werıyor zıp olarak attıgımda da tel gormuyor o dosyayı nasıl yapacam ..

zızzz

zızzz

Üye
slm dostum ya bende aynı sorunu yasıyorum telefonum xperia x10 bı turlu yukleyemedım bana yardımcı olabılırmısın acaba cok sewınırım sımdıden tesekkurler..paket ayrıstırma hatası werıyor zıp olarak attıgımda da tel gormuyor o dosyayı nasıl yapacam ..

Xperia ı güncelle Update_Service_Setup-2.11.4.11 ile
Sony Ericsson un sitesinden indirebilirsin.

secrecy

Üye
abi çok çok çok T.Ederıyorum ya oldu walla saol 2 hafta boyunca ugrastım yapamadım ... pekı bunun guncellemesı falan warmı ..warsa nasıl olcak kendı kendıne gelırmı guncellemesı..

zızzz

zızzz

Üye
neyin günccellemesi dediğini anlayamadım tam telefonun mu marketin mi ben marketin güncellemesi olarak cevap vereyim market ilk açlışta eski görünümü ile geliyor ama kendi kendini güncelliyor.

secrecy

Üye
marketın ya telefonun guncellemesı oldugu zaman kendı uyarı werıyor zaten ...ıı ya ole olmasına sewındım tekrar tesekkurler..:D

ozgurum35

Üye
Benim telefon htc Desire Hd. bende market çalışıyordu. 3-4 gündür yeni listesini açınca işlem com.android.vending hatası veriyor. Bunun bir çözümü var mı?

tugberk27

Üye
Benim telefon htc Desire Hd. bende market çalışıyordu. 3-4 gündür yeni listesini açınca işlem com.android.vending hatası veriyor. Bunun bir çözümü var mı?

bende de aynı sorun var yaklaşık bir haftadır yeni listesinde aynı hatayı veriyor.. var mı yardımcı olabilecek birisi ?

altay89

altay89

Üye
kardeş Android Market.apk yı indir kur açma zaten kurulu olan gmaile giriş yap sonra market uygulamasına gir tanımlanıyor diyecek makinaya restart at oldu bitti-

altay89

altay89

Üye
----Kesin Ve Net Çözüm----

*Gerkli Herşey İçindedir

Link:

1-Android Market.apk yı indir kur ama açma
2-Zaten yüklü olan Gmaıl uygulamasını aç ve giriş yap
3-Market uygulamasını aç zaten tanımlanıyor yazar tanımlandıktan sonra restart at makinaya
4-Son olarak ındırdıgın uygulamaları bulabilmek için appınstaller.apk veya appsaver.apk indir kur ve indirdiğin uygulamalırı kur

**Kendi uploadımdır denenmiştir**

----------Eklendi @ 17:43:35 ---------- Yazıldı @ 17:42:40 ----------

:bigstar:teşekkürü unutmayalım:bigstar:

Üst Alt