mamba41
Üye
Android market sorunu bitti..
Arkadaşlar samsung galaxy mini kullanıyorum ve bu siteden bir cok kez yardım aldım yakın zamanda android market sorununu çözmüş bulunuyorum ve devamlı yardım aldıgım bu sitede paylaşmak istedim. olay budur *#272*IMEI-NO# giriyoruz gelen ekranda TUR secili biz ETC seciyoruz telefon resetleniyor daha önceki uygulamalar ve telefona kayıtlı numaralar gidiyor. acıldıgında ise orjinal android market ve youtube yuklu oluyor. youtube video acmıyor hemen android marketten güncelleyin duzeliyor ve benm telefonum acıldıgında baglantı yoktu onuda su sekilde yaptım. menü-ayarlar-kablosuz ve ağ ayarları- mobil ağlar-erişim noktası adları... tıklıyoruz mevcut sebekemiz varsa seciyoruz tahminim olmayacak menü tuşuna basıyor -yeni ekle. diyoruz arkasından isim olarak en üste avea yada vadafone herneyse yazıyor apn ye internet yazıyoruz bitti. artık tüm dünyada olduğu gibi özgür androidiniz elinizde tebrikler. not. daha önce indirdigim calısmayan yada bozuk olan uygulamalar anroid marketten alınca konusan kedi falan ve bircogu hepsi sorunsuz calısıyor.