Android market problemim var.

Sponsorlu Bağlantılar

barmanadam

Üye
    Konu Sahibi
Android market problemim var.
Arkadaşlar turkcellden alma bir samsung galaxy s gt-i9000 im var. Telefonda android market uygulaması var. Ama basınca internet ayarlarınız kontrol ediliyor diyor ama açmıyor.(wi-fi ile bağlanıyorum.) Bilgisayardan indirmek istediğimde uygulamaları bu seferde "Bu hesap ile ilişkilendirilmiş hiçbir Android telefon yok. Lütfen farklı bir hesap ile oturum açın." diye hata alıyorum. Android telefonlar hakkında bilgim çok az. o yüzden düzeyime uygun yardım ederseniz çok sevinirim. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Yardım edecek biri yok mu ufff! 2 gündür kimse cevap vermiyor yazılarıma :S

--------------- Ekleme ---------------

Kimse görmüyor mu bu yazdıklarımı

d-max

d-max

Üye
Arkadaşım türkcell rom kullandığın için bağlanamıyorsun root yapıp kullanırsan düzelir ancak garanti gider O.K.

bzkrt_04

Üye
ewt bendede var ben vodafone kullanıyorum ama aynı hatayı bendede verior

FQXT

FQXT

Üye
Applanet yukle herşey mevcut ücretliler bile bedava ,androıd market bedava uygulamalar cogu kısıtlı demo yanı ..bende androıd market var gırmıyorum bıle applnet mukemmel..

Shadowman07

Shadowman07

Üye
desire var bende market fevkulalade açılıyor vodafone cihazı

KayraBey

KayraBey

Üye
Applanet yukle herşey mevcut ücretliler bile bedava ,androıd market bedava uygulamalar cogu kısıtlı demo yanı ..bende androıd market var gırmıyorum bıle applnet mukemmel..

Applanet'i nasıl yükleyeceğiz telefona?

tunaorul

Üye
Arkadaşlar problemi çözebildinizmi bilmiyorum, ben dün Samsung Galaxy S i9000 aldım. Bendede Turkcell Rom var, root falan yapmaya gerek yok arkadaşların dediği gibi. Markete girmeye çalıştığımda bende de aynı problem oldu. Ancak şuan girebiliyorum. Sorunun nasıl çözüldüğünü anlatayım.

Android markete wifi ile bağlanması gerekiyor ancak, andoid markete tıkladığınızda önce bir 3g bağlantısını yada şebeke ile ağ bağlantısı deniyor yanlış anlamadıysam. Ancak hattınızı yeni bir telefonda denediğiniz için ağ ayarları yapılanmamış oluyor şebeke tarafından. Bu nedenlede market bağlantı hatası veriyor. Bu durumu aşmak için şunu deneyiniz (Telefonu 14 saatlik şarja bağladığım için açıp bakamıyorum tam net olarak nereden yaptığıma hatırladığım kadarı ile anlatacağım ):

Menüde bulunan Turkcell Menüye giriniz. Buradan telefon için ayarları isteyeceksiniz kısacası. Turkcell-im yazan alt başlığın içerisindeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ayarları istediğiniz zaman telefon mesaj gönderecektir. Daha sonra turkcellden size mesaj geliyor ve ayarlanız yapılandırılmış oluyor.

Şimdi tekrar Android markete girmeyi deneyiniz. Eğer yine giremediyseniz. Menü/Ayarlar/ Kablosuz Bağlantı Ayarları/ kısmına girip buradan internete şebeke bağlantısı ile girme seçeneğini açınız. Daha sonra Android marketi tekrar deneyin. Ancak denemeden önce wi-fi'yide açmayı unutmayın.

Market önce şebeke bağlantısı ile veri yolluyor sanırım işaretten öle anladım, daha sonra wifi ile bağlantı kurup açılıyor. Daha sonra daha güncel bir sürümü var diyyip yüklemek istiyormusunuz diye soruyor. Güncellendikten sonra market açılıyor. Benim 3g üyeliğim yok yani 3g ile veri almıyor program, ekstra ücret gelir diye korkmayın. Ancak Menü/Ayarlar/ Kablosuz Bağlantı Ayarları kısmından 3g ile bağlantıyı açmıştık onu tekrar kapatın ki wi-fi koptugunda 3g den bağlanıp indirmeye devam etmesin.

Telefonu şarjdan aldığımda daha net şekilde nasıl yaptığımı anlatırım. Umarım anlattıklarım faydalı olmuştur. Problemi devam eden olursa yazsın. Bu şekilde çözen olursa onlarda yazsınki insanlar çözülüp çözülmediğini anlasınlar.

Teşekkürler. İyi günler

Takipçi Satın Al

Üst Alt