ilyas_0177
Üye
Pardon OnePlus google ne alaka degilmiNexus ve Android One tamam OnePlus One ne alaka?
Pardon OnePlus google ne alaka degilmi
Android One google nin sahip cıktıgı cihaz yani öylemi? elini omzuna koydu sadece.
OnePlus google nin destekledigi cihazdır sadece nexus ile sınırlı degil zaten cyanogen os googlenin b planıdır ubuntu ekibi ile aklınızdaki şüpheleri atabilirsiniz, benimle dialoga girmeyin google veya ubuntu ekibine mail atın.
Bana cevap yazmak zorunda degilsiniz.
Dur hele nereye daha cok konuşuruz seninleTamam tamam nasıl gerçeklerden kaçtığını bariz belli ettin.
Saptırma yok sohbet ediyoruzKonuyu saptırmayın tartışma cikaracak yorumlardan uzak durun
Öncelikle geliştirici sürümü Google tarafından OnePlus One a gelmeyecek. CyanogenMod getirecek. OnePlus One ı sanki bir tanrı ürünü gibi görüyorsun her mesajında halbuki sadece CyanogenMod tarafından desteklenilen sıradan bir cihaz.Yakında geliştirici sürümü paylaşılır ilk siz denemek istiyorsanız Nexus veya OnePlus sahipleri google developer üyesi olsunlar
Pardon OnePlus google ne alaka degilmi
Android One google nin sahip cıktıgı cihaz yani öylemi? elini omzuna koydu sadece.
OnePlus google nin destekledigi cihazdır sadece nexus ile sınırlı degil zaten cyanogen os googlenin b planıdır ubuntu ekibi ile aklınızdaki şüpheleri atabilirsiniz, benimle dialoga girmeyin google veya ubuntu ekibine mail atın.
Bana cevap yazmak zorunda degilsiniz.
Android One ile alakamız Nexus gibi aynı google markası olması. Ve Nexus / Android One / Google Play Edition cihazları haricinde HİÇBİR CİHAZIN google tarafından destek almayacağını belirtmek isterim.Mademki biliyorsun niye beni muhatap alıyorsun?
Bilen kişi kimse ile ilgilenmez işine bakar demekki bilmiyorsun, google amcaya sor bakalım
Android one ile alakamız nedir?
Oneplus ne alaka cok bilgi adamı hasta eder.
Fazla kafa yorma hasta olursun bak
Daha çok burda olurum emin ol. Bu forumda karşıma böyle çok üye çıktı. Çok istiyorsan her yazdığın mesajına düzeltme alıntısı yapabilirim. Forumda yazdıklarının %90'ı çuvallama ve bunu deneyimli üyelerin hepsi biliyor.Dur hele nereye daha cok konuşuruz seninle
Saptırma yok sohbet ediyoruzkonu hakkında bilgi alıyorum
Hak eden kimse ona kapak olsun.Aha bi embesil diyen daha. Yine bir şey olmayacak boşuna telaş yapmayın. Her embesil diyeni banlasalarmis forumda adam kalmazmis keşke embesil diyen adam olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?