Haber Android M Özelliği Sızdı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şaşırttı bu özelliğin androidde standart olmayışı. Multi Window olayının da kısıtlı cihazda olduğunu öğrenince şaşkınlığım ikiye katlandı. Enteresan Windows'un bunları Google dan önce telefonlarına getirecek olması. Demek ki Windows 10 ile gerçekten mağaza dışında çok da bir fark kalmayacak.

Invoke

Üye

Windows da multiwindow mu var? O kadar çok şey eksik ki saymakla bitmez, bir sürü basit ama kullanışlı şeyler eksik. Biz de kullanıyoruz, herkes mağazadan dem vuruyor ama mağaza çok da önemli değil bence.

Windows da multiwindow mu var? O kadar çok şey eksik ki saymakla bitmez, bir sürü basit ama kullanışlı şeyler eksik. Biz de kullanıyoruz, herkes mağazadan dem vuruyor ama mağaza çok da önemli değil bence.
İşte o eksik olan şeylerin hepsi gelecek windows 10 ile ve ilgincime giden lolipop ile gelmemiş olması bunların. Mağaza çok sıkıntı olmazsa Windows 10 Mobile çıktıktan sonra sorularınızı almak üzere Windows Phone forumuna bekleriz

Serhan

Üye
bkz. İOS 8
bkz. Quick Reply
İOS da kilit ekranınan cevaplama özelliği bile var.

Invoke

Üye

8.1 için de öyle dediler ama ben beklediğimi bulamadım 8.1 de. Bakalım, 10 daha iyi olur umarım.

Emre

Üye
konuyu saptırmayın.

8.1 için de öyle dediler ama ben beklediğimi bulamadım 8.1 de. Bakalım, 10 daha iyi olur umarım.
Şu an telefonumda bu konunun ilk mesajındaki özelliği kullanıyorum, beta versiyon Windows10 kullandığım için.
8.1 ile kullanılabilir bir sistem yapmaya çalıştılar, Ekstralara yüklenmeden. Windows 10 ile ise artık tamamen diğerleriyle olan farkı kapatmaya ve teknoloji dünyasına yenilik katmaya çalışacaklar. 8.1deki bir çok şey dedikoduydu. Windows 10 ile geleceği söylenenler ise resmi kaynaklardan çıkan bilgiler.

ykpknl

Üye
o özellik bn cm11 de android 4.4.2 yi kullanırken bile vardı gereksiz bşee şuanda herkez farklı mesajlaşma programları kullanıyor sms artık çok çok az kullanılan bişey. Daha android l yi tam oturtamamışken android m nerden çıktı ? daha farklıı daha etkileyici şeyler yapmalılar bence.
En azından şu kilit ekranına şifre koyduğumuz zaman iosda olduğu gibi ok veya tamama basmadan otomatik kilidin açılması gbi arayüz kolaylıkları olmalı.

iğrenç ismi var

Tepkiler: B.A.R.O.N

0MG90

Üye
Ben onu söylemeye üşenirim

Invoke

Üye
Muhallebi olaydı iyiydi.

Muffin daha rahat olurdu sonuçta fazlasıyla kullanılacak bu isimler. inşallah makadamya olmaz

Marşmelov olacak ben öyle biliyorum

Yakında geliştirici sürümü paylaşılır ilk siz denemek istiyorsanız Nexus veya OnePlus sahipleri google developer üyesi olsunlar

Invoke

Üye
Developer hesabına da gerek yok zaten. dp'in factory image'i yayınlanınca flashlayacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...