Haber Android Lolilop Android M Görsel Karşılaştırma

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Android Lolilop Android M Görsel Karşılaştırma
soldakiler lolilop sağdakiler android m

Tepkiler: AHKE, B.A.R.O.N ve Serhan

Serhan

Üye
Çok teşekkürler ihtiyacım vardı merak ediyordum.

Tepkiler: Murat Alper

MaxipmaN

Üye
Lden sıkılıp m kuran, 5 dakikada mden de sıkılır

Tepkiler: csbaz, Bülent872, Silinen Üye 2574464 ve 1 kişi daha
Hic bir fark yok lollipop daha güzel ama yine söylüyorum KitKat forever

Tepkiler: Silinen Üye 2574464
Küçük detaylar olarak bazı yerlerde L bazı yerlerde ise M güzel duruyor. Mesela haritalar uygulamasında bildirim çubuğu L de şeffaf, M de siyah. Haliyle L daha güzel durmuş burda.

Tepkiler: Silinen Üye 2574464 ve B.A.R.O.N
Ayarlar ve rehber hariç Lollipop bana daha güzel geldi. DoçWizde bir değişim olmaz muhtemelen.

Tepkiler: Murdoc Massaka

0MG90

Üye
Rehberdekiler çok komikmiş

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
o değilde en güzel özelliğide arayan numaraların nerden hangi ülkeden aradığı görüncek artık en güzelide bu geldi

Tepkiler: B.A.R.O.N ve Murdoc Massaka
Görsel olarak yok denecek kadar az değişiklikler var. Bence önemli olan performans.

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu Android M olmamalı bence. Android 5.2 ya da 5.3 falan olmalı. Yeni sürüm demeye bin şahit lazım L ile M arasında %5'lik bir fark var kısacası olmamış Google, bu sefer olmamış.

Tepkiler: AHKE ve B.A.R.O.N

Emre

Üye
Buna nasıl m demişler

Navbar boyutunun küçülmesi güzel olmus onun haricinde küçük adımlarla hedefimiz ios.

Invoke

Üye
Herkes fark yok diyor da ne bekliyordunuz ki? Adamlar material design dediler yeni bir tasarıma geçtiler. Üzerinden 1 yıl geçmeden terk mi edeceklerdi yeni tasarımlarını? Görsel değişiklik min olurken Lollipop un daha hatalar giderilmiş ve yeni özellikler eklenmiş ve daha optimize edilmiş hali olacağı açık.

görsel değil çekirdeksel bi güncelleme zaten .

Pilde iyileştirme var merak etmeyin