Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberAndroid Lolilop Android M Görsel Karşılaştırma
Sponsorlu Bağlantılar
Murat Alper
Moderator
Konu Sahibi
Android Lolilop Android M Görsel Karşılaştırma
soldakiler lolilop sağdakiler android m
Serhan
Üye
Çok teşekkürler ihtiyacım vardı merak ediyordum.
MaxipmaN
Üye
Lden sıkılıp m kuran, 5 dakikada mden de sıkılır
Karavelaa
Üye
Hic bir fark yok lollipop daha güzel ama yine söylüyorum KitKat forever
Franzen245
Üye
Hiç bir fark yok.
Murdoc Massaka
Üye
Küçük detaylar olarak bazı yerlerde L bazı yerlerde ise M güzel duruyor. Mesela haritalar uygulamasında bildirim çubuğu L de şeffaf, M de siyah. Haliyle L daha güzel durmuş burda.
teknolojibaronu
Üye
Ayarlar ve rehber hariç Lollipop bana daha güzel geldi. DoçWizde bir değişim olmaz muhtemelen.
0MG90
Üye
Rehberdekiler çok komikmiş
Murat Alper
Moderator
Konu Sahibi
o değilde en güzel özelliğide arayan numaraların nerden hangi ülkeden aradığı görüncek artık en güzelide bu geldi
Görsel olarak yok denecek kadar az değişiklikler var. Bence önemli olan performans.
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Bu Android M olmamalı bence. Android 5.2 ya da 5.3 falan olmalı. Yeni sürüm demeye bin şahit lazım L ile M arasında %5'lik bir fark var kısacası olmamış Google, bu sefer olmamış.
Emre
Üye
Buna nasıl m demişler
El~PisToLeRo
Üye
Navbar boyutunun küçülmesi güzel olmus onun haricinde küçük adımlarla hedefimiz ios.
Marco Laren
Üye
arada nerrdeyse hic faek yok
Invoke
Üye
Herkes fark yok diyor da ne bekliyordunuz ki? Adamlar material design dediler yeni bir tasarıma geçtiler. Üzerinden 1 yıl geçmeden terk mi edeceklerdi yeni tasarımlarını? Görsel değişiklik min olurken Lollipop un daha hatalar giderilmiş ve yeni özellikler eklenmiş ve daha optimize edilmiş hali olacağı açık.