Android Li Telefon Önerisi Acil !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x_volume

x_volume

Üye
    Konu Sahibi
Android Li Telefon Önerisi Acil !
Arkadaşlar elimde bulunan samsung galaxy mini ile android dünyasına girdim ve oldukça memnun kaldım...Ama telefon bazı noktalarda bana yetmemeye başladı..Bu yüzden yeni Android'li telefon almak istiyorum...Bütçem 700-800 TL....Benim aklımda 2 telefon var...
1-Sony Ericsoon Xperia Neo V
2-Samsung Galaxy Ace...

Sizlerden'de öneriler gelsin ona göre karar vericem...

Bu 2 Tel dışında'da önerileri bekliyorum...

gogis

gogis

Üye
neo v düşünüyorum bende

Lenneth

Üye
Neo V ace ten cok daha iyi.

yakup_281

yakup_281

Üye
Arkadaşlar elimde bulunan samsung galaxy mini ile android dünyasına girdim ve oldukça memnun kaldım...Ama telefon bazı noktalarda bana yetmemeye başladı..Bu yüzden yeni Android'li telefon almak istiyorum...Bütçem 700-800 TL....Benim aklımda 2 telefon var...
1-Sony Ericsoon Xperia Neo V
2-Samsung Galaxy Ace...

Sizlerden'de öneriler gelsin ona göre karar vericem...

Bu 2 Tel dışında'da önerileri bekliyorum...

neo v al aceden kat kat iyidir

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
ÜStteki tüm yorumlara katılıyorum neo v al. Ace i bilmiyorum ama neo v ye kesinlikle ıce cream güncellemesi çıkcak ve büyük bi avantaj

x_volume

x_volume

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar İçin Teşekkürler Arkadaşlar...Bende sırf ICS güncellemesi yüzünden neo v almayı düşünüyorm...

serif55

serif55

Üye
En başından evinde yada kullanabileceğin HD televizyonun varsa HDMİ çıkışı telefonunu kullanırken ayrı bi keyif vericektir kardeşim

Ekranı çok büyükte değil çok küçükte değil ideal bi boyutu var, benim için küçük büyük farketmez diosan sıkıntı yok

İşlemciden öyle Süper kalite hd oyunları oynatmasını fazla bekleme yinede tatmin edicektir

Ses konusunda yeterli bana göre ama herkesin görüşü ayrıdır az çıkıo diyende olabilir

Kısacası normal bi telefon kardeşim ayrıca dediğiniz gibi sony ericssonun en büyük avantajlarından birisi 2011 model tüm xperialara ics 4.0 güncellemesini yapıcak bu konuda tebrik etmek lazım, samsung gibi kullanıcısını galaxy modelindeki gibi mağdur etmio valla yazık oldu milyonlarca galaxy kullanıcısına :)

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Üstad elimde teknosa hediye çekleri var 100er tl lik eğer teknosadan almak istersen çekleri sana satabilirim daha uygun olur senin için profilimden açtığım konulardan çek hakkında bilgi edinebilirsin...

egemen96

egemen96

Üye
acer s100 liquad e yeda bak 599lira hepsiburadada 800mhz islemci 512 ram hd kamera +ekran ama neo v daha iyi

Türe

Türe

Üye
Neo v :oke: ya da 2. el bi galaxy s

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
androidi en iyi htc kullanıyor wildfire s var onu al bak s diyorum normal wildfire var bide wildfire s var o aceyede neoyqda bin basar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt