Haber Android L 23 Ekimde İndirmeye Sunuluyor !

Sucrofe

Üye
G2 alacak zaten Android L'yi, gerek yok.

Tepkiler: ua_hasan.32

Sucrofe

Üye
Pardon, konuyu yanlış anlamışım.

Sucrofe

Üye
Kesin bir bilgi yok ama Android L haberi yayıldığından beri söylüyorum: Gelecek.

cikolata dan sonra lokum geliyor
seneye karamel gelir
ama hic degişen bir farklı arayüzü yok degişen sadece isim
bende yarın vanilya yapacagım bakalım nasıl olacak
şaka tabi ama !! Dedirtiyor yani

Tepkiler: byAndroid ve ua_hasan.32

NEXUS

Üye
cikolata dan sonra lokum geliyor
seneye karamel gelir
ama hic degişen bir farklı arayüzü yok degişen sadece isim
bende yarın vanilya yapacagım bakalım nasıl olacak
şaka tabi ama !! Dedirtiyor yani
Değişen birşey yok derken , tasarımdan iconlara kadar , herşey değişiyor nasıl yok herşeyin tasarımı değişiyor bence sen android l yi bir daha araştır tabi ona yenilik değil diyosan o senin bilecegin is

Tepkiler: mesut1979 ve ua_hasan.32
göze batan birşeyler olmalı
k geldi gitti l geldi oda gidiyor
degişen sadece ram oluyor
arayüzü degişse android olur elbise amac o olmalı
benim aklıma nasıl ızgara mangal geliyorsa k yı verenler l yi verince sistemi veya ara yüzü degişsin yanlışmıyım ama
android'e geciş yapayım diyorum ama ile kalıyorum

NEXUS

Üye
Android l ile KitKat arasındaki arayüz değişimine bakmani tavsiye ederim , değişmeyen birşeyi yok ve daha beta ve değişmeye devam ediyor , arayüz de birçok göze batan hoş yenilikler var

Ben biraz kisaca ozet geceyim 2.2 yle 2.3 arasinda pek fark yok ama 2.3 le 4.0 arasinda cok fark var ayni zamanda 4.0 , 4.1 ,,4.2 4.3 bunlarda ayni fark yok 4.4 ile fark vardi ya gozle gorulur . L de fark var art yeter

Android l ile KitKat arasındaki arayüz değişimine bakmani tavsiye ederim , değişmeyen birşeyi yok ve daha beta ve değişmeye devam ediyor , arayüz de birçok göze batan hoş yenilikler var
dedigin gibi olursa benimle birlikte cok kişi android ci olur
hatta MeeGo ile symbian aktifligi bitiş noktasına gelir

CM framework geliştirmelerini pek fazla sunmuyor çok basit geliyo bana nedense ayarlar kısmı
Zaten kullanmak için istemiyorum diğer romların derlenebilmesi için base olarak lazım Ayrıca romun sana sunduğu özelleştirmelerle sınırlı kalmak zorunda değilsin Xposed framework bunun için var