Haber Android L 23 Ekimde İndirmeye Sunuluyor !

Konu Sahibi
Android L 23 Ekimde İndirmeye Sunuluyor !
Bir sitede okudum arkadaşlar çok da güvenilir bir site ve nexus 6,nexus9 ve android l'nin bu ayın 23ünde çıkacağını söylemiş. Birde siz bakın ne kadar doğru olabilir sizlerin görüşlerinizide alalım.

Yönetici tarafından düzenlendi:

NEXUS

Üye
güzel haber merakla bekliyorum nexus 4'üme

Tepkiler: ua_hasan.32
Ben 1 kasim diye dusunuyordum ins. Bu tarihte gelir 1 hafta 1 haftadir

Tepkiler: .NeXuS. ve ua_hasan.32
CM12

Tepkiler: .NeXuS., ua_hasan.32, elmacıadam ve 1 kişi daha

Nextman

Emekli Yönetici
site linki eklemeyiniz ayrıca bir tahmin de bulunayım demiş henüz kesin bir tarih olarak söylenmesi doğru olmayabilir.Şimdiden hayırlı olsun herkese

Konu Sahibi
site linki eklemeyiniz ayrıca bir tahmin de bulunayım demiş henüz kesin bir tarih olarak söylenmesi doğru olmayabilir.Şimdiden hayırlı olsun herkese
Sitenin ne kadar güvenilir olduğunu bildiğim için paylaştım tabi siz daha iyisini bilirsiniz

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sitenin ne kadar güvenilir olduğunu bildiğim için paylaştım tabi siz daha iyisini bilirsiniz
Tabiki güvenilir kaynaklara bizden daha yakınlar.Ancak yinede temkinli yaklaşmakta fayda var.Bu tür konularda genelde sıkıntı çıkabiliyor.

Konu Sahibi
Tabiki güvenilir kaynaklara bizden daha yakınlar.Ancak yinede temkinli yaklaşmakta fayda var.Bu tür konularda genelde sıkıntı çıkabiliyor.
Uyarınız için teşekkürler. Temennimiz bu sitenin dediği gibi olması yönünde diyelim

Tepkiler: .NeXuS. ve Nextman

avast

Üye
Hangi site pm atsaniz

Cm12 forever cikar ins.

Tepkiler: ua_hasan.32 ve The Shadow
Sanki Ölümsüzlük Şurubu

Tepkiler: Silinen Üye 484994, ua_hasan.32, MaxipmaN ve 1 kişi daha

marist

Üye
G2 ye yüklenir mi