gkcll
Üye
-
Konu Sahibi
-
Haber içinSymbian kullanıyorum kafam rahat hacı virüs falan hikâye giren virüs pişman olup çıkıyor.
Haber içinSymbian kullanıyorum kafam rahat hacı virüs falan hikâye giren virüs pişman olup çıkıyor.
heheyukarıda ki konuda Microsoft'tan Ballmer doğru söylemiş android vahşi ve güvenliksiz diye seni gidi yaramaz android seniiii
- - - Eklendi - - -
oo manyak laf manyak laf symbiana giren virüs: ''benden beteride varmış'' diyip topukları yağlayıp kaçıyo hacııı
İos vurus girme ihtimali zor zaten disardan uygulama yuklen miyorkenIşte bunun için ne android ne IOS ne samsung yeterli symbian a adamlar niye virüs üretsin kihangi virüs kendi isteğiyle girer.Mapushane gibidir symbian giren çıkamaz
Işte bunun için ne android ne IOS ne samsung yeterli symbian a adamlar niye virüs üretsin kihangi virüs kendi isteğiyle girer.Mapushane gibidir symbian giren çıkamaz
Ya arkadaşlar ben size teknik olarak açıklayayım,symbian kapalı sistem olduğundan dolayı virüs içine giremez, ha bişekilde girdi diyelim arkadaşların dediği gibi bu seferde dışarı çıkamaz.oysa android mezhebi geniş ve özgürlükçü bir sisteme sahip olduğundan dolayı, virüsün hırsızıda,arsızıda girer çıkar kardeşim,bukadar basit yani
Ya arkadaşlar ben size teknik olarak açıklayayım,symbian kapalı sistem olduğundan dolayı virüs içine giremez, ha bişekilde girdi diyelim arkadaşların dediği gibi bu seferde dışarı çıkamaz.oysa android mezhebi geniş ve özgürlükçü bir sisteme sahip olduğundan dolayı, virüsün hırsızıda,arsızıda girer çıkar kardeşim,bukadar basit yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?