Android kullanıcıları Dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
defalarca tartışılan okunan haberleri androidle uzaktan yakından alakası olmayan bi moderatörün uzun bi aradan sonra cep genele açması beni şaşırttı. hayır günde 1.5m android aktif oluyo olarabilir bazı sistemlerin %70 civarı önünde olabilir ama daha bişey demiyom valla. gkcll ezgis herhal

pardon hangi sistemle ne kadar alakam oldugunu nereden biliyorsun. Konuya gelicek olursak da bu haber bugun yayınlanan Symantec Basın Bülteninden derlendi.

Türe

Türe

Üye
Bilinçli kullanım ile antivirüssüz Windows 7'me bile virüs girmiyor. Raydan korksak trene binmezdik vesselam. :pro:

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bugün kü haberi 2 ay önce okudu iseniz size şapka çıkarıyorum. Hürmetler saygılar sevgiler sunuyorum.

avcitalip

avcitalip

Üye
neden benim gibi 8 sayfa s3'e uygulama dizen adamlarda olmuyor ? bu tarz haberler hep vardır siz mağazadan güvenmediğiniz uygulamayı indirmeyin indirmeden önce bazıları küfürlü olsa da yorumlara bakın ona göre indirin ve beleş uygulama kullanacaksanız apkmania gibi güvenilir siteleri kullanın ve siz siz olun bunun gibi uygulamaları

sakın ama sakın indirmeyin özellikle de 18+ olanları kesinlikle indirmeyin sonrasında merak etmeyin virüs çıkmaz çıksa bile en fazla o bedavaya indirdiğin uygulamalardan çıkar güvenilir olsun diyorsan :apple:'daki gibi orijinal satın alacaksın :evet:

- - - Eklendi - - -

Bilinçli kullanım ile antivirüssüz Windows 7'me bile virüs girmiyor. Raydan korksak trene binmezdik vesselam. :pro:

aynen banada hiç virüs girmiyor dün akşam kaspersky'nin süresi dolacaktı(normalde cpu'ya yük bindirmesini engellemek için kapatırdım) 1 tarama yaptım hiç virüs girmemiş yani tamamen ne indirdiğini bilmenle alakalı birşey :evet: bilmediğin şeyi indirme abicim:pro:

• Beğen
Tepkiler: Türe
enterneoll

enterneoll

Üye
3 yıldır android kullanıyorum ne telefonuma virüs girdi nede kredi kartı ile ilgili sorun yaşadım ve ben bu haberi çok öncedende görmüştüm belki bu güncellenmiş haldedir.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu tip izinleri faydali uygulamalar da kullaniyor root ile ilgisi yok. markete guvenligi test edilmeden koyulmuyor zaten sikinti yok ama ortami germeye de gerek yok

- - - Eklendi - - -

benim eski telefonuma rootsuz virus girmisti onemli resimlerim silindi bunun yuzunden. bilgisayarimin dosyalarini da etkilemisti ve cokertmisti. sizin basiniza gelmemis olabilir o yuzden beni yalanlamaya kalkmayin. androidi kotulemek icin soylemiyorum bunlari. bu arada marketteki virus denilen uygulamalar en kotu reklam aciyor

avcitalip

avcitalip

Üye
3 yıldır android kullanıyorum ne telefonuma virüs girdi nede kredi kartı ile ilgili sorun yaşadım ve ben bu haberi çok öncedende görmüştüm belki bu güncellenmiş haldedir.

sürekli var böyle haberler ama icraat yok :ehe

- - - Eklendi - - -

bu tip izinleri faydali uygulamalar da kullaniyor root ile ilgisi yok. markete guvenligi test edilmeden koyulmuyor zaten sikinti yok ama ortami germeye de gerek yok

- - - Eklendi - - -

benim eski telefonuma rootsuz virus girmisti onemli resimlerim silindi bunun yuzunden. bilgisayarimin dosyalarini da etkilemisti ve cokertmisti. sizin basiniza gelmemis olabilir o yuzden beni yalanlamaya kalkmayin. androidi kotulemek icin soylemiyorum bunlari. bu arada marketteki virus denilen uygulamalar en kotu reklam aciyor

peki bunlar ne hacı ? :D

bana hiç virüs girmedi girenlerde ya 18+ düşkünü kişiler yada bilip bilmeden uygulama indiren kişiler :)

partyhard

Üye
Bu haber cok oncede vardi bu guncel halidir belki. Adam kamera uygulamasi indiriyo "viruslu beyler indirmeyin kamera izini istiyo" diyo boyleleri yuzunden bu haberlerde prim buluyo. Windows kerneli cekiyo virusleri ama pc de dikkatli olursan yine kapmiyosun virus ve androidde virus kapmak imkansiz senin bilgilerini okuyabilirler sadece. Bu konu hakkinda anarkianin yazisi var xda da. Kendi yazdigi kernele virus sokamiyo linuxun ozelligi budur markette 1 milyon tane viruslu uygulama olsun sen kok erisimi saglamadigin zaman hicbisey yapamazlar. Her ne kadar inanmak istesenizde Android Linux Kerneli uzerinden calisir

Türe

Türe

Üye
Her zaman öyle olmayabilir Talip. Eğer sağlam bir güvenlik yoksa sağlam bir Hacker emdiğimiz sütü burnumuzdan getirtebilir açık kaynak kod yüzünden.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
defalarca tartışılan okunan haberleri androidle uzaktan yakından alakası olmayan bi moderatörün uzun bi aradan sonra cep genele açması beni şaşırttı. hayır günde 1.5m android aktif oluyo olarabilir bazı sistemlerin %70 civarı önünde olabilir ama daha bişey demiyom valla. gkcll ezgis herhal

Adam gördüğü bir haberi kullanıcıların dikkatlı olması için paylaşıyor, yeni bir haber üstelik. Sen olayı gidip yine çirkefliğe döküyorsun. Tamam yaşın daha 17 belki kişiliğin tam yerine oturmamıştır ama biraz dikkat et küçüğüm. Biraz da saygı lütfen adam senden 20 yaş büyük. İleri geri konuşma lütfen.

avcitalip

avcitalip

Üye
Her zaman öyle olmayabilir Talip. Eğer sağlam bir güvenlik yoksa sağlam bir Hacker emdiğimiz sütü burnumuzdan getirtebilir açık kaynak kod yüzünden.
orası öyle ama ben bunu farkettiğim anda internet bağlantısını keser yine günü kurtarırım yapmadığım şey değil :ehe

tabi önemli olan bunu farkedebilmek bunun içinde veri trafiği aktifken sürekli kontrol etmek gerekli ama hacker'a bulaşmazsak bu tarz birşey başımıza gelmez sanırım sonuçta milyarlarca android kullanıcısı var sana mı çatacaklar :evet:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
markettekiler baska uygulamalarin reklamlarini paylasiyo ordan para kazaniyo olabilirler. ama benim telefonumda butun dosyalar zarar gordu bi uygulamada resimlerin durdugunu gorunce bilgisayara baglayip bakayim dedim ayni problem bilgisayara da bulasti bi sure sonra hicbi dosya acilmaz oldu en son da mavi ekrab ve yazilar geldi bilgisayar servislik oldu. ama telefon sadece dosya kaybiyla kurtuldu. eski resimler vardi onlar tamamen silindi. xda'daki adam iyi olabilir lafim yok ama imkansiz konular degil ortam dinleme isleri. ama kolay da degil bi uygulamayla tum dunyaya yaymak cok zor. belli kisiler uzerinde uygulanir anca. bunlar disinda bilgisayarima hic bisey olmadi antivirus de kullanmiyorum windows da vistadan sonra virus konusunda gelisti. son olarak linux en guvenli sistem olabilir ama virus almaz diye bisey yok neler neler hacklendi linux da yayginlassin virusler cikar ortaya suan windows genel olarak kullanildigi ve virus kolay yazildigi icin dolandiricilar onu tercih ediyor

fk555897

fk555897

Üye
Google'ın Android'in güvenliğinde bir sınırlama getirmesi gerekiyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

#Respect

Takipçi Satın Al

Üst Alt