Tavsiye Android Kullananlar Dİkkat!!! Sakın Güncellemeyin 4.4.2

ADINLAR

Üye
    Konu Sahibi
Android Kullananlar Dİkkat!!! Sakın Güncellemeyin 4.4.2
Selamın Aleyküm arkadaşlar. bu konuyu açmamın sebebi benim galaxy s4 android 4.4.2 yüklü yaklaşık 15 gündür kullanıyoruum. wifi sinde problem var çözümü 10 gündür arıyorum girmediğim sayfa kalmadı ama birtürlü olmadı. recovery root cwf birsürü şey denedim olmadı şuan normal veri bağlantı üzerinden tüm işlemlerimi yapıyorum. wifi yi açıyorum yaklaşık 2 dakika kadar donuk kalıyor ondan sonra açılıyor. kullanıcı adı ve şifreyi kayıt ediyorum kullanıyorum sorun yok ama arasıra bağlantıyı koparıyor tekrar bağlanmak istediğinde ise tekrar kullanıcı adı ve şifreyi istiyor. bir günde 100 defa bile kullanıcı adı ve şifreyi kayıt etseniz tekrar bağlandığında tekrar isteyecektir. size tavsiyem bu soruna çözüm bulununcaya kadar sisteminizi güncellemeyin. bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen.

benim cihazda 4.4.2 yüklü sorun yok
bide s4 ucun stok 4.4.2 rom ne zaman çıktı? seninki costum rom olmasın?

ADINLAR

Üye
    Konu Sahibi
ne farkı var kardeş. ya da nerden bakabilirim custom mu? değil mi? diye

yüklediğin rom samsung tarafından verilen orjinal rom'lar stok rom olur.
yoksada diğer geliştirici'ler tarafından yapılmış örneğin: cm rom, carbon rom vs... gibi rom'lar costum rom olur
bunu öğrenmenin en kolay yolu telin ayarlar/telefon hakında kısmına bak orda rom bilgisi olması gerekiyor

Son düzenleme:

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@ADINLAR konu başlığı düzeltimiştir. Kurallar gereği konu başlıkları büyük harflerle yazılamaz. İyi forumlar.

Tepkiler: Nextman

ANIL

Admin
Galaxy S4 için henüz stock (orjinal) 4.4.2 güncellemesi verilmedi. Stock rom kullanmadığınız için bazı sorunlar ile karşılaşmanız normal.

Tepkiler: Nextman, Dede ve Penci Hoca

tapatalk

Üye
şu saçma konuyu kapatın bence.

Tepkiler: Invoke, relentless34 ve silentattack

MaxipmaN

Üye
acele işe şeytan karışmış

KayraBey

Üye
Çok iyi konu olmuş

Tepkiler: Invoke
Stockda boyle basit problem olmaz zaten.

dark0045

Üye
şuan piyasada dolaşan note3 ve s4 için 4.4.2 custom romlarda bu gibi sorunlar mevcut çözüm yolları anlatışmış. Ben beklemeyi tercih edenlerdenim. note3 için 8 10 ülkede dağıtıldı 4.4.2 snapdragon ve octa işlemciler için ayrı ayrı sürümler var custom rom atmaktansa n9000 modeli için çıkmış hindistan romunu odinle atarsanız sorunsuz kullanırsınız ama bekleyin mart ayına kadar çıkar resmi güncelleme.

alical33

Üye
i9505 modelinde oluyordu bu sorun klon imei cihazlarda note 3 de orjinal rus 4.4.2 kullanıyorum sorun yok

ADINLAR

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar ne yapmamı önerirsiniz. bu problemi nasıl gideririm.
i9505 modelinde oluyordu bu sorun klon imei cihazlarda note 3 de orjinal rus 4.4.2 kullanıyorum sorun yok
Galaxy S4 için henüz stock (orjinal) 4.4.2 güncellemesi verilmedi. Stock rom kullanmadığınız için bazı sorunlar ile karşılaşmanız normal.

alical33

Üye
ben 2 ay önce falan bişey yapmıştım ama unuttum ya nette araştırıp bulabilirsin hatta forumda da var

önce konu başlığını düzeltilmesi gerekli
"Android Kullananlar Dİkkat!!! Sakın Güncellemeyin 4.4.2 " yerine
"Galaxy S4 Kullananlar Dİkkat!!! Sakın Güncellemeyin 4.4.2 " gibi olması daha mantıklı olur
böyle bi konu başlığı tüm android kullanıcılarına hitap ediyor ve senin yalnış bilgilendirmen diğer üyelerimizin 4.4.2 sürümünü yüklemesine engel oluyor.
çünkü android sadece S4 ten ibaret deyildir.

Son düzenleme:
Tepkiler: veli-_-802, relentless34 ve d.boyy
slm arkadaşlar yeri burası değil ama konu da açmak istemedim
s3 cihazıma ne OTA nede KİES ile son yayınlanna sürüme güncelleyemedim 4.1.2 mevcut cihazda
KİES ile bağladığım zaman PDA:MH2 / PHONE:MH1 / CSC:MG1 (TTT) mevcut TTT hangi ülkeye ait ki daha o ülkeye sunulmadı nette araştırdım herkesde TUR olur bende TTT odin vb şeyleri ise bilmem androide uzağım biraz ... şimdiden tşk ederim ...

Ne farkı mı var?
Custom Romlarda hele hele test aşamasındaysa ve S4den bahsediyorsak çok fark eder. Orjinal Rom'u beklemeni tavsiye ederim Root at. Sonra CSC kodunu değiştiren bir program bul ordan Türkiye'ye çevir. Tekrar ROM at hallet.
Odin falan bilmiyorum demişsin internette videolu olarak hepsi var araştır bulursun bulamazsanda yardımcı oluruz.

ADINLAR

Üye
    Konu Sahibi
hala çözüm bulunamadı. bekleyecek miyim?

bunu dene bakalım veya google playden buna benzer wifi manager uygulamarı dene onlar işini görecektir.

dark0045

Üye
peki arkadaşlar ne yapmamı önerirsiniz. bu problemi nasıl gideririm.
yukarıda yanlış bilgilendirmişim. S4 için en son çıkan türkiye stock romu bul odin ile at telefona tüm sorunların düzelecek. birde cihazın 9500 mü 9505 mi ? 9505 snapdragon işlemcili. romlarıda farklı.