ADINLAR
Üye
-
Konu Sahibi
-
yüklediğin rom samsung tarafından verilen orjinal rom'lar stok rom olur.ne farkı var kardeş. ya da nerden bakabilirim custom mu? değil mi? diye
i9505 modelinde oluyordu bu sorun klon imei cihazlarda note 3 de orjinal rus 4.4.2 kullanıyorum sorun yok
şuan piyasada dolaşan note3 ve s4 için 4.4.2 custom romlarda bu gibi sorunlar mevcut çözüm yolları anlatışmış. Ben beklemeyi tercih edenlerdenim. note3 için 8 10 ülkede dağıtıldı 4.4.2 snapdragon ve octa işlemciler için ayrı ayrı sürümler var custom rom atmaktansa n9000 modeli için çıkmış hindistan romunu odinle atarsanız sorunsuz kullanırsınız ama bekleyin mart ayına kadar çıkar resmi güncelleme.
Galaxy S4 için henüz stock (orjinal) 4.4.2 güncellemesi verilmedi. Stock rom kullanmadığınız için bazı sorunlar ile karşılaşmanız normal.
yüklediğin rom samsung tarafından verilen orjinal rom'lar stok rom olur.
yoksada diğer geliştirici'ler tarafından yapılmış örneğin: cm rom, carbon rom vs... gibi rom'lar costum rom olur
bunu öğrenmenin en kolay yolu telin ayarlar/telefon hakında kısmına bak orda rom bilgisi olması gerekiyor
Ne farkı mı var?ne farkı var kardeş. ya da nerden bakabilirim custom mu? değil mi? diye
Root at. Sonra CSC kodunu değiştiren bir program bul ordan Türkiye'ye çevir. Tekrar ROM at hallet.slm arkadaşlar yeri burası değil ama konu da açmak istemedim
s3 cihazıma ne OTA nede KİES ile son yayınlanna sürüme güncelleyemedim 4.1.2 mevcut cihazda
KİES ile bağladığım zaman PDA:MH2 / PHONE:MH1 / CSC:MG1 (TTT) mevcut TTT hangi ülkeye ait ki daha o ülkeye sunulmadı nette araştırdım herkesde TUR olur bende TTT odin vb şeyleri ise bilmem androide uzağım biraz ... şimdiden tşk ederim ...
Selamın Aleyküm arkadaşlar. bu konuyu açmamın sebebi benim galaxy s4 android 4.4.2 yüklü yaklaşık 15 gündür kullanıyoruum. wifi sinde problem var çözümü 10 gündür arıyorum girmediğim sayfa kalmadı ama birtürlü olmadı. recovery root cwf birsürü şey denedim olmadı şuan normal veri bağlantı üzerinden tüm işlemlerimi yapıyorum. wifi yi açıyorum yaklaşık 2 dakika kadar donuk kalıyor ondan sonra açılıyor. kullanıcı adı ve şifreyi kayıt ediyorum kullanıyorum sorun yok ama arasıra bağlantıyı koparıyor tekrar bağlanmak istediğinde ise tekrar kullanıcı adı ve şifreyi istiyor. bir günde 100 defa bile kullanıcı adı ve şifreyi kayıt etseniz tekrar bağlandığında tekrar isteyecektir. size tavsiyem bu soruna çözüm bulununcaya kadar sisteminizi güncellemeyin. bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen.
yukarıda yanlış bilgilendirmişim. S4 için en son çıkan türkiye stock romu bul odin ile at telefona tüm sorunların düzelecek. birde cihazın 9500 mü 9505 mi ? 9505 snapdragon işlemcili. romlarıda farklı.peki arkadaşlar ne yapmamı önerirsiniz. bu problemi nasıl gideririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?