Android Kullananlar Buraya! Bir Sorum Size.

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Tarafından Verilen Güncelleme mi? Yoksa Rom larla Yapılan Güncelleme mi?

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Android Kullananlar Buraya! Bir Sorum Size.
Sizce android kullananlara soruyorum bu sorumu.Sizce firma tarafından verilen güncelleme mi istersiniz? Yoksa siz kendiniz mi rom larla telefonunuzu güncel tutmak istersiniz?

R.A.M

R.A.M

Üye
Tabi firma tarafından verilen romlarla diğer romlar yüklenirken bazen cihazın anakartını kitleyebiliyor ve garanti dışı kalıyor ve wifi-kamera gibi donanımlardada sorun çıkarabiliyor.

Astrosman

Astrosman

Üye
Firma tarafından verilen güncelleme :oke:

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha ankete oy verelim!

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Custom ROM

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Romi kendim yapsam olur ama onun dısında resmi rom.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Romi kendim yapsam olur ama onun dısında resmi rom.
Peki birşey soracağım kardeşim.Ya sen olsan SE neo v mi alırdın yoksa Galaxy W mu alırdın.Neo v nin güncelleme olarak artısı var.Galaxy W ya güncelleme gelmiyor.Galaxy W nun 1.4ghz işlemcisi var.Neo V nin 1.0 ghz.Aslında bu soruyu oyüzden sordum neo v mi galaxy w mu diye.Veya Neo V nin işlemcisini overclock edicem ve ayrıca ics 4.0 kullanıcam.Veya galaxy w alıp rom la ics yapıcam.Sen olsan hangisini tercih ederdin.Bana neo biraz daha güncelleme ve tasarımından yakın geliyor.Fakat Galazy w de güzel.Sen hangisini alırsın?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Neo v tabiki. 1.0 ghz islemci herturlu ihtiyacı karsılıyor. Ics nin gelmesinede 1 ay kaldı surda zaten. W tipsiz telefon sonra :D

61semih

61semih

Üye
Peki birşey soracağım kardeşim.Ya sen olsan SE neo v mi alırdın yoksa Galaxy W mu alırdın.Neo v nin güncelleme olarak artısı var.Galaxy W ya güncelleme gelmiyor.Galaxy W nun 1.4ghz işlemcisi var.Neo V nin 1.0 ghz.Aslında bu soruyu oyüzden sordum neo v mi galaxy w mu diye.Veya Neo V nin işlemcisini overclock edicem ve ayrıca ics 4.0 kullanıcam.Veya galaxy w alıp rom la ics yapıcam.Sen olsan hangisini tercih ederdin.Bana neo biraz daha güncelleme ve tasarımından yakın geliyor.Fakat Galazy w de güzel.Sen hangisini alırsın?
bende fırma tarafından yaplan guncellemeden yanayım fakat bu costum rom yuklemıyecegım anlamına gelmez
galaxy w al 4 u yuklersın
uygun fıyata en ıyısı bu

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Başka cevap yokmu en sorduğum soruma?

----------Eklendi @ 20:28:16 ---------- Yazıldı @ 19:47:21 ----------

up up up up up upo!!!

klongs

klongs

Üye
custom rom tabi ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt