Android Klavyesindeki Eksiklik. Yardım Lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Android Klavyesindeki Eksiklik. Yardım Lütfen..
Altta ki resimde klavyede boşluk tuşunun sağında ve solunda iki yöne bakan OK işaretleri var, fakat android'te orada nokta ve virgül var. Bir mesaj yazarken veya yorum yada nette bi yazı yazarken geriye dönüp harf silme yada ekleme yapmak için ekrana parmakla dokunmak gerekiyor oda her seferinde başarılı olmuyor tabi ve sıkıntı çıkarıyor. Bu sorunu nasıl aşıyorsunuz arkadaşlar..

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Çok saçma sorunmuş. Bizim nokia sorunsuz.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
parmağını basmaya gerek yok direk üstünde gezdirebiliyorsun imleci sağ sol yaparak

arikanda

arikanda

Üye
Kardeş bende optimus black var hiç sorun yaşamıyorum. Tele soldan wurursam imleç sağa kayıyor sağdan wurursam sola kayıyor :D çok kullanışlı.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
GO Keyboard uygulamasını indirdim.Ekstradan Türkçe klayve eklentisinide ekledim senin dediğin tuşlarda var.Bence GO Keyboard uygulamasını indirmelisin.

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
GO Keyboard uygulamasını indirdim.Ekstradan Türkçe klayve eklentisinide ekledim senin dediğin tuşlarda var.Bence GO Keyboard uygulamasını indirmelisin.

Cvp için teşekkür ederim deneyeyim. İmleci üstünde gezdirmeyi biliyorum fakat sense arayüzde basınca dokununca veya basılı tutunca genelde ya kopyala yapıştır aktif oluyor yada zoom gibi bi büyüteç çıkıp o alandaki harfleri yakından gösteriyor yani bir kaç kez tekrarlamak gerekiyor istediğin kelimedeki harfe gitmek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt