Uygulama Android klavyemi, dosya yöneticimi sildim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmpLizyTR

Üye
    Konu Sahibi
Android klavyemi, dosya yöneticimi sildim.
Beyler bir çılgınlık edip SwiftKey 3 Keyboard kullandığım kendi android klavyemi ve telefonun yetersiz dosya yöneticisini silmiştim telefonu fabrika ayarlarına getirdim ve şuanda telefonda klavye ve dosya yöneticisi bulunmuyor bir şey yazamıyorum nasıl klavye yükleyebilirim telefona?
Dosya yöneticim olmadığı için SD karttan apk yükleme yapamıyorum durum trajikomik komik ama bence benim ihtiyacım olan şey root atar gibi telefona dosya yöneticisi atmam gerek sonra da apk yükleme yapabilirim ama bunu nasıl yapacağım lütfen yardım.

Kerim.

Kerim.

Üye
Stock rom yükle geçer

EmpLizyTR

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu konular da fazla bir bilgim yok biraz açarsan sevinirim.
Ayriyeten böyle bir yazı buldum benim işime yarayabilir mi?

Kerim.

Kerim.

Üye
Hocam bu konular da fazla bir bilgim yok biraz açarsan sevinirim.
Ayriyeten böyle bir yazı buldum benim işime yarayabilir mi?

Sanirim hayir.

- - - Eklendi - - -

senin telefon neydi? ona göre cevap vercem.

EmpLizyTR

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum LG Optimus Hub (LG-E510), ilgilendiğin için teşekkürler.

Kerim.

Kerim.

Üye
Lg ler hakkinda bilgim yok. samsung olsa yardım ederdim ama lg leri bilmiyorum

fedlkamp

Üye
usta pc'ne şu iki apk dosyasını indir sonra telefonu pc'ye bağla, bu apk dosyalarını telefona atıp yüklet :D

EmpLizyTR

Üye
    Konu Sahibi
usta pc'ne şu iki apk dosyasını indir sonra telefonu pc'ye bağla, bu apk dosyalarını telefona atıp yüklet :D
Hocam sorun da burda zaten bunları nasıl telefonda göstereceğim şuanda telefonda dosya yöneticisi olmadığı için bunları açmam mümkün değil gibi gözüküyor yine de teşekkürler.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hocam sorun da burda zaten bunları nasıl telefonda göstereceğim şuanda telefonda dosya yöneticisi olmadığı için bunları açmam mümkün değil gibi gözüküyor yine de teşekkürler.
Play Store yada marketten ES File Explorer gibi bir dosya yöneticisi indirebilirsiniz.

Stock Rom olayı ise telefona fabrika Rom'unu atmanızla olur. Ancak bu tehlikeli olabilir.

Yada başka bir Optimus Hub kullanıcısından sildiğiniz klavye ve dosya yöneticisinin apk dosyasını isteyebilirsiniz.

EmpLizyTR

Üye
    Konu Sahibi

Play Store yada marketten ES File Explorer gibi bir dosya yöneticisi indirebilirsiniz.

Stock Rom olayı ise telefona fabrika Rom'unu atmanızla olur. Ancak bu tehlikeli olabilir.

Yada başka bir Optimus Hub kullanıcısından sildiğiniz klavye ve dosya yöneticisinin apk dosyasını isteyebilirsiniz.

Market'e girmem için klavye gerekiyor şuanda cihaza bağlanmış bir gmail hesabı yok. :ağlarım:

Kerim.

Kerim.

Üye
Market'e girmem için klavye gerekiyor şuanda cihaza bağlanmış bir gmail hesabı yok. :ağlarım:

fabrika ayarlarina getir madem.

- - - Eklendi - - -

ya baska bir telefona apk dosyalarini at.bluetooth ile kendi telefonuna gonder.ordan bildirim cubugundan gelen apk'ya bas.belki boyle kurarsin.

EmpLizyTR

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika yarları fayda etmiyor, bluetooth yöntemini deniyeceğim oda olmazsa Servis'e yazılım yükletmeye göndereceğim, büyük ihtimal root olduğunu anlarlar(şuan da yok ama ancak root ile sistem uygulamasını silinebilir) acaba ücret isterler mi?

Kerim.

Kerim.

Üye
bluetooth yontemi buyuk ihtimal ise yarayacak.sonucu buraya yaz denediginde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt