Püf Noktası Android Kitkat Neler Getirdi

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
Hey massALLAH be :D 4.4 gelenler yasadi biz hala 2.3 ...

furkann20

furkann20

Üye
Gayette verimli kullanıyor.Tabi bu android diye bahsettiğiniz yazılıma bağlı.Touchwiz hantalımı yoksa AOSP mu??

AOSP'ye birşey dediğim yok harika, hatta android kullanmak isteyen başka birşey aramasın.
Ama AOSP dışındaki tüm android modifikasyonları dandik.

Invoke

Invoke

Üye
Android ram'i hiç verimli kullanamıyor, 6. veya 7. sürümde ancak toparlanır. Özgürlük açısından bir numara ama stabilite yok. IOS gerçekten akıyor.
Bide 4.4 güncellemesini eski telefonlara kesinlikle vermeyecekler buraya yazıyorum.
Düşünsene 4.0- 4.1- 4.2- 4.3 güncellemelerini vermeyecekler, sonra (doğal olarak eski sürümlerdeki yenilikleri de barındıran) 4.4 sürümünü verecekler öyle mi? Tam bir saçmalık. Bunu düşünenin polyana ile akrabalığı vardır. Mutlaka yeni çıkmış olan telefonlara vereceklerdir..

Evet, düşük telefonlara gelecek diyen yok zaten. Sadece bazı eski model cihazlara sahip arkadaşlar ümit ediyorlar... =P
Ama gayette iyi gidiyor, ve stabillik konusunda da gayet yol kat etti. Zaten onların güncelleme vermelerine kalmadık. Basit bir örnek, ben telefonu aldığımda 2.3.4 ile geldi, sony 4.0.4de bıraktı ama şuan 4.3 kullanıyorum ve gayet memnunum takılma donma herhangi bir sorunum yok... Daha yüksek donanımlı cihazlardan (çevremdeki) daha akıcı, bunun sebebi de basit sony'nin samsungun verdiği dandik romu kurmuşlar(aslında düzenleseler bunlarla da performans alabilirler =P ), içini de doldurmuşlar kullanmadıkları şeylerle... Sonra telefon kasıyor, vay efendim android ram yiyor... Ben ilerde çok daha iyi olacağını düşünüyorum sistemin. =P
Google Hangouts uygulamasındaki geliştirmeler sayesinde SMS ve MMS gönderme işlemleri artık Hangouts altından yapılacak

=P

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ee nolmuş yani :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Peki :D teşekkür ederim

• Beğen