Android Kimliği Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

sarp31

Üye
    Konu Sahibi
Android Kimliği Değiştirme
dark avenger oyunundan Banlandım ufak bir araştırma sonucu android kimliğinin değiştirlmesiyle geri açılabiliceğini ögrendim fakat bu konuda türkçe bi kaynak yok kimlik değiştirmeye gelince onunda türkçe bir açıklaması yok veya nasıl yapılacagına dair yada yapınca neler olacagına dair hiç bir açıklama yok kimse android kimliği hakkında bilgi vermemiş vermiş ise de ben bulamadım şahsen bana bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.

lale63

lale63

Üye
Google play hesabini degistirmeyi denesene

sarp31

Üye
    Konu Sahibi
onunla bi alakası yok kardeşim cihaz kimliği diyorum google hesabıyla alakalı degil bu durum google hesabın olsun olmasın o cihaz kimliği hep var

Buğra

Buğra

Admin
Anlamadim ama rom yukle yada fabrika ayarlarina don

JosephLion

JosephLion

Üye
nasil banlandin acaba ?

hizan

hizan

Üye
dark avenger oyunundan Banlandım ufak bir araştırma sonucu android kimliğinin değiştirlmesiyle geri açılabiliceğini ögrendim fakat bu konuda türkçe bi kaynak yok kimlik değiştirmeye gelince onunda türkçe bir açıklaması yok veya nasıl yapılacagına dair yada yapınca neler olacagına dair hiç bir açıklama yok kimse android kimliği hakkında bilgi vermemiş vermiş ise de ben bulamadım şahsen bana bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.
arkadaşım cişhaz kimliği değiştirme olmaz böyle saçmalıkları nereden buluyorsunuz anlayamadım.

yeni cihaz al kimlik değişsin bu kadar bu konuyu devam ettirmeyin.

konu locked.

TheMadness

TheMadness

Üye
OpenPDroid patchleri ile değiştirmiş gibi gösterebilirsin oyuna

Takipçi Satın Al

Üst Alt