Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android izinler hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
turgutilbars
Üye
Konu Sahibi
Android izinler hakkında
Arkadaşlar uygulamaların istediği izinler ne işe yarıyor alt tarafı duvar kağıdı indiriyorum. Kişisel bilgilere erişim istemesi nedendir?
turkishield
Üye
ben olsam bi duvar kağıdı için bu kadar izin vermezdim yani kurmazdım nolur nolmaz
turgutilbars
Üye
Konu Sahibi
Bu Android izinler ne işe yarıyor uygulada?
ishak388
Üye
hocam izinler mesela hesabına,rehberine,kamerana dahi erişebilirler çok izini olan uygulamaları yüklemeyin
mertcan01
Üye
Izinsiz uygulama var mi ki ? Kamerama rehberime ulasinca ne oluyor peki ?
Ortagim beni izlese ne olur izlemese ne olur ne kadarini izleyebilir sonucta masa üstü kamera degil yada ip kamera degil :-) rehber desen zaten ulaşılması cok zor bisi degilki
Ortagim beni izlese ne olur izlemese ne olur ne kadarini izleyebilir sonucta masa üstü kamera degil yada ip kamera degil :-) rehber desen zaten ulaşılması cok zor bisi degilki
Orasi oyle de. Milyonlarin kullandigi programlar bunlar. Ve ben izinsiz programda görmedim. Izinlere bakarsan biz hicbir programlar kullanamayizki o zaman . Yanlis mi ?
Orasi oyle de. Milyonlarin kullandigi programlar bunlar. Ve ben izinsiz programda görmedim. Izinlere bakarsan biz hicbir programlar kullanamayizki o zaman . Yanlis mi ?
dostum izin kaldırma programları var bunları kullanabilirsin 2. si gereksiz uygulama yükleme antivirus kesinlikle bulundur
Invoke
Üye
Milyonların kullandığı bilindik uygulamalar başka, onun dışında bir sürü izin isteyen çöp yazılımlarda mevcut. Kaç kere haber oldu, bilgi çalan programlar...
KayraBey
Üye
Alt tarafı adamı gece yatağından alacak kadar bilgi istiyor ne var bunda
fk555897
Üye
Bilindik programları yüklersek bir sorun çıkmaz. Hem en fazla ne alabilirler ki!