Android izinler hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Android izinler hakkında
Arkadaşlar uygulamaların istediği izinler ne işe yarıyor alt tarafı duvar kağıdı indiriyorum. Kişisel bilgilere erişim istemesi nedendir?

turkishield

turkishield

Üye
ben olsam bi duvar kağıdı için bu kadar izin vermezdim yani kurmazdım nolur nolmaz :D

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Bu Android izinler ne işe yarıyor uygulada?

ishak388

ishak388

Üye
hocam izinler mesela hesabına,rehberine,kamerana dahi erişebilirler çok izini olan uygulamaları yüklemeyin

mertcan01

mertcan01

Üye
Izinsiz uygulama var mi ki ? Kamerama rehberime ulasinca ne oluyor peki ?

mertcan01

mertcan01

Üye
kamerana ulaşırsa seni izleyebilir rehberine ulaşırsa tüm numaralarına v.b
Ortagim beni izlese ne olur izlemese ne olur ne kadarini izleyebilir sonucta masa üstü kamera degil yada ip kamera degil :-) rehber desen zaten ulaşılması cok zor bisi degilki :)

ishak388

ishak388

Üye
Ortagim beni izlese ne olur izlemese ne olur ne kadarini izleyebilir sonucta masa üstü kamera degil yada ip kamera degil :-) rehber desen zaten ulaşılması cok zor bisi degilki :)
eğer hesaplarına sızarsa banka hesaplarınada sızmış demektir :kahve:

mertcan01

mertcan01

Üye
eğer hesaplarına sızarsa banka hesaplarınada sızmış demektir :kahve:
Orasi oyle de. Milyonlarin kullandigi programlar bunlar. Ve ben izinsiz programda görmedim. Izinlere bakarsan biz hicbir programlar kullanamayizki o zaman . Yanlis mi ?

ishak388

ishak388

Üye
Orasi oyle de. Milyonlarin kullandigi programlar bunlar. Ve ben izinsiz programda görmedim. Izinlere bakarsan biz hicbir programlar kullanamayizki o zaman . Yanlis mi ?
dostum izin kaldırma programları var bunları kullanabilirsin 2. si gereksiz uygulama yükleme:deal: antivirus kesinlikle bulundur :bilmem:

Invoke

Invoke

Üye
Milyonların kullandığı bilindik uygulamalar başka, onun dışında bir sürü izin isteyen çöp yazılımlarda mevcut. Kaç kere haber oldu, bilgi çalan programlar...

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Alt tarafı adamı gece yatağından alacak kadar bilgi istiyor ne var bunda :D

fk555897

fk555897

Üye
Bilindik programları yüklersek bir sorun çıkmaz. Hem en fazla ne alabilirler ki!

mürteza16

mürteza16

Üye
İzin yok edici program kullan.

Üst Alt