android işlemcili tabletler hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
android işlemcili tabletler hakkında
konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
internette çok bir bilgiye ulaşamadım ama bu android işlemcili tabletlerden almak istiyorum fakar marka konusunda çok bilgisizim tek çarem burası oldu değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
Piyasanın en iyi tablet markalarından biri olan Samsung'u öneririm..

onun dışında asus'un tabletleri iyidir.

Lenovoyada bakabilirsin... Bütçeni bilmediğim için sadece markaları yazdım .. Bu markalar hem ucuz hemde iyi tabletler piyasaya sürmüştür... Yada biraz daha bekleyip Windows 8li tabletlerden alabilirsin.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Piyasanın en iyi tablet markalarından biri olan Samsung'u öneririm..

onun dışında asus'un tabletleri iyidir.

Lenovoyada bakabilirsin... Bütçeni bilmediğim için sadece markaları yazdım .. Bu markalar hem ucuz hemde iyi tabletler piyasaya sürmüştür... Yada biraz daha bekleyip Windows 8li tabletlerden alabilirsin.

anladım arkadaşım bütçem fazla ayırmayacağım çünkü çocuklar kırıyo dağıtıyor 300-350 olabilir

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
anladım arkadaşım bütçem fazla ayırmayacağım çünkü çocuklar kırıyo dağıtıyor 300-350 olabilir

Oblionun tabletlerine bak ben geçen hafta incelemiştim 250tllik tabletini dokunmatiği hassasdı ve takılma yoktu..

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Oblionun tabletlerine bak ben geçen hafta incelemiştim 250tllik tabletini dokunmatiği hassasdı ve takılma yoktu..

ama benim aklımdan geçen asus tu açıkçası yalana gerek yok neyse artık yarın gidip bakacağız dediğniz marka ve asusu samsung a bakacağım

badmus

badmus

Üye
konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
internette çok bir bilgiye ulaşamadım ama bu android işlemcili tabletlerden almak istiyorum fakar marka konusunda çok bilgisizim tek çarem burası oldu değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

öncelikle şunu belirteyim android bir İŞLEMCİ degil İŞLETİM SİSTEMİDİR.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi

bir kelime hatasını büyük birşey bulmuş gibi söylemek yerine bu konuda bildiklerini paylaşsan çok daha güzel olurdu.

enes122

enes122

Üye

Geçen radyo dinliyordum reklam başladı radyo reklamında şöyle diyordu bilmem ne, marka ANDROİD SÜRÜM İŞLEMCİLİ tablet bilgisayar sadece xxx tl

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
Geçen radyo dinliyordum reklam başladı radyo reklamında şöyle diyordu bilmem ne, marka ANDROİD SÜRÜM İŞLEMCİLİ tablet bilgisayar sadece xxx tl

Android işletim sistemidir.. Radyodaki reklamda yanlış..!

enesx86

Üye
Evet arkadaşlar haklı andoid bir işletim sistemidir, işlemci değildir. nerden türedi bu söz anlamıyorum.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar
bizde biliyoruz işletim sistemi yani tamam yanlış yazmışım özür dilerim konu amacı dışına çıkmasın lütfen.

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
ya arkadaşlar
bizde biliyoruz işletim sistemi yani tamam yanlış yazmışım özür dilerim konu amacı dışına çıkmasın lütfen.

tamam biz sana söylemiyoruz bunu böyle bilenler var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt