Android İşlemci Hakkında İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Android İşlemci Hakkında İçeri
Merhaba arkadaşlar bu konuda bilgili bi arkadaşıma sordum android işletim sistemi 2 çekirdekten fazla kullanıma izin vermiyormuş öyle söyledi bende kendi cihazımda denedim dengeli modda 2 çekirdek çalıştırarak ve performans modunda 4 çekirdek çalıştırarak aynı değerleri aldım doğrumudur ??

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
4 çekirdek ve 2gb ram destekliyor diye biliyorum

enterneoll

enterneoll

Üye
hayır 4 çekirdeği destekliyor windows phone ile karıştırdını galba

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Windows phone da 4 çekirdek destekliyor :)

enterneoll

enterneoll

Üye
benim bildiğim kadarıyla wp 1080 p ve 4 çekirdek desteklemiyor ama :D zaten pek ilgili değilim wp ile

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Nokianın yeni telefonu 4 çekirdek olcak desteklemiyorsa fantazisine 4 çekirdek koycak halleri yok :D

enterneoll

enterneoll

Üye
:D ben öyle biliyordum 4 çekirdekli telefonu yeni sürüm yayınlayıpta piyasaya sürerler sandım

Türe

Türe

Üye
Yeni sürümde 4 cekirdek destegi gelecek wp'ye. Su an yok.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
8.1 lemi gelecek? :)

Türe

Türe

Üye
Öyle olur sanırım

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi bu android cihazları 4 çekirdeği destekleyebilir ben ondan bahsetmiyorum 4 çekirdeği kullanıyor ama performans farkı yok 2 çekirdektede aynı 4 te de bunu sormuştum D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sistemin de bi siniri var ben de anlam veremiyorum mesela linaro iki kat performans veriyo deniyodu ama linaro kodlu rom kernel denedim normalden bi farki yok

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Symbian 6 çekirdek ve 16gb ram kaldırabiliyor :) benim bildiğim kadarıyla 4.2.2 4 çekirdek destekliyor

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
mesela benım tabletımde modlar var işte güç tassarufu dur dengelidir performansdır ne olduklarına baktım güç tassarufu nda kendine ayrı çekirdeği varmış mesela sadece onu kullanıyomuş nenamark 2 testi yaptım güçtassarufunda 35.4 aldı mesela dengeli moda aldım dengeli modda çift çekitrdek kullanıyomuş 56.1 aldı performans 4 çekirdek kullanıyomuş performansa aldım 55.9 aldı ne iş bu anlamadım oyunlardada performans değişikliği olmuyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt