firat1231
Üye
-
Konu Sahibi
-
Daha çok şikayetci olacak onlar.Android gerçekten bi devrim oldu iOS u yok edecek bi devrim. Herkes Androidi tercih ediyor bu yüzden.
ıos un işi o zaten önüne çıkana dava açmak yakın zamanda başina büyük bela alacak demedi deme ibrahim.
samsung'a dava açar tapletlerı köşelıymiş diye adamlar ücgen yada dairemi yapsınlar androide dava açar birara nokia yada açmışlardı korkuyo adamlar yazık ya!
micro sim için de dava açmışlardı
haklısınız arkadaşlar android in yerini tutamaz ios ama şunu da kabul etmek gerekir ki apple olmasaydı şu an için belki hala tuşlu telefonlar kullanmaya mecbur tutulurduk apple mobil sektörü bu anlamda birkaç adım öne taşımıştır hem cihaz konusunda hem işletim sistemleri konusunda yiğiti öldür hakkını yeme demişler buda bi gerçek
Daha çok şikayetci olacak onlar.Android gerçekten bi devrim oldu iOS u yok edecek bi devrim. Herkes Androidi tercih ediyor bu yüzden.
önemli olan pahalı ama iyi cihaz değil ucuz ama iyi olması bundan sonra appledan bişi alanın aklında bişi olduğunu düşünürüm
kişiye göre değişir zevk meselesı birde cüzdan akıl işine hiç girme.şahsen ben bir araba fıyatına gidıp apple ürünü almam
haklısınız arkadaşlar android in yerini tutamaz ios ama şunu da kabul etmek gerekir ki apple olmasaydı şu an için belki hala tuşlu telefonlar kullanmaya mecbur tutulurduk apple mobil sektörü bu anlamda birkaç adım öne taşımıştır hem cihaz konusunda hem işletim sistemleri konusunda yiğiti öldür hakkını yeme demişler buda bi gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?