Android, iPhone'cuları kızdırdı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Android, iPhone'cuları kızdırdı!
Vasat fotoğrafları renk filtreleri yoluyla iyi görünen bir hale getirebilen Instagram 'ın Android sürümü , çıktığı gün içinde 1 milyondan fazla kez indirilmişti. Ancak iPhone kullanıcıları , Instagram'ın fotoğraf paylaşım bölümünün kalabalıklaştığı gerekçesiyle bundan şikayetçi.
Gelmiş geçmiş en başarılı mobil uygulamalardan biri olan Instagram, Ekim 2010'da iOS cihazlarına sunulduğundan bu yana 30 milyondan fazla kullanıcı kazandı. Instagram'ın dev Android piyasasına açılması ise milyonlarca potansiyel kullanıcıanlamına geliyor.
Ancak iPhone kullanıcıları, Instagram fotoğraf akışlarının Android kullanıcılarının onlarca fotoğrafı yüzünden yavaşlaması nedeniyle şikayetçiler. Twitter'da yankı bulan yakınmalar arasında Instagram için " Android instagram gelene kadar harika bir topluluktu " diyenler ve tepkisini daha sert bir biçimde getirenler bulunuyor. Bir BlackBerry kullanıcısı ise Instagram'ın BlackBerry'de olmamasından yakındı.
Şikayetlere rağmen Instagram, Android içinsunulmasıyla başarılarına başarı katacak gibi görünüyor.

Tepkiler: hotlock

klongs

Üye
onlar paylaşınca sorun yok biz paylaşınca mı sorun oluyor

Peocawe

Üye
Daha çok şikayetci olacak onlar. Android gerçekten bi devrim oldu iOS u yok edecek bi devrim. Herkes Androidi tercih ediyor bu yüzden.

klongs

Üye
Daha çok şikayetci olacak onlar. Android gerçekten bi devrim oldu iOS u yok edecek bi devrim. Herkes Androidi tercih ediyor bu yüzden.

bence şikayetleri sırf instagram için 2500 tl para veriyorlardı şimdi 500 tl lik android telefonlar bile kullanabilecek instagramı

[ENGİN]

Üye
ıos un işi o zaten önüne çıkana dava açmak yakın zamanda başina büyük bela alacak demedi deme ibrahim.

[ENGİN]

Üye
samsung'a dava açar tapletlerı köşelıymiş diye adamlar ücgen yada dairemi yapsınlar androide dava açar birara nokia yada açmışlardı korkuyo adamlar yazık ya!

Peocawe

Üye
Apple kendini gerçekten dünyanın lideri görüyo. Tek derdi benden iyisi olmasın. Ama artık çok geç maalesef.

haklısınız arkadaşlar android in yerini tutamaz ios ama şunu da kabul etmek gerekir ki apple olmasaydı şu an için belki hala tuşlu telefonlar kullanmaya mecbur tutulurduk apple mobil sektörü bu anlamda birkaç adım öne taşımıştır hem cihaz konusunda hem işletim sistemleri konusunda yiğiti öldür hakkını yeme demişler buda bi gerçek

klongs

Üye

orada haklısın steve jobs sağolsun bir devrim yarattı telefonlarda

ne kadar bencil bu iphone'cular ya

Türe

Üye

Biraz zor be o dostum ikisinin de artilari eksileri var . Birbirini tmamlayan iki sistem askinda dusunuldugunde

Konu Sahibi
Steve Jobs candır.Adam olmasaydı tablet cıkarmak kımın aklına gelırdı veya multı touch

amcalu1

Üye
önemli olan pahalı ama iyi cihaz değil ucuz ama iyi olması bundan sonra appledan bişi alanın aklında bişi olduğunu düşünürüm

[ENGİN]

Üye
önemli olan pahalı ama iyi cihaz değil ucuz ama iyi olması bundan sonra appledan bişi alanın aklında bişi olduğunu düşünürüm

kişiye göre değişir zevk meselesı birde cüzdan akıl işine hiç girme.şahsen ben bir araba fıyatına gidıp apple ürünü almam

klongs

Üye

kişiye göre değişir zevk meselesı birde cüzdan akıl işine hiç girme.şahsen ben bir araba fıyatına gidıp apple ürünü almam

aynen ben s2 yi 1500 e almistim iphone 4s daha cikmamisti iphone 4 16 gb 2300 tu s2 nin donanimi daha iyi

mancukya

Üye

Akilli cep piyasasini Apple yada steve falan ortaya cikartmadi dostum. Bu olay seneler evvel Palm gibi Pda cihazlarla basladi sonrasinda asil cikis ise Windows mobile 2002 ile baslayip 6,5 ile sona eren seriyle basladi. Daha Iphone cikmadan 1ghz islemci wm5 li Arm tabanli cihazlar vardi calisma prensibide Pc gibi olmasaydi. HTC, Qtek, Eten vs vs gibi firmalarin dogus dönemidir ayrica akilli smartlar icin Nokia Symbianda unutulmamali ama dokunmatikde yoktular.
Windows mobile Ce lisansini toptan satin alinan bir lisansdi ve ayni Android gibi cihaz farketmeden Microsoft satiyordu ama bu durumdada düsük islemcili yada düsük Ramli aletler falan kasma yapmasi, Microsoftun coklu dokunmatik, Wlm ve sistemde dokunmatik tepki süresi gibi seyleri bu iste kar görmemesi gibi yüzüne es gecmesi yüzüne Ios cikmasi ve parlamasi kolay oldu.
Apple kalitedir ama hic bir ürünü kendi bulusu falan degildir bütün ürünlerinde eskiden yapilmis bir seyi alir incelik kibarlik ve kendi yazilimi ile buna nasil daha cok para kazanirim olayinida ekliyerek satar.
Pda, tablet, smart vs vs gibi olaylar daha 90 li yillarda basliyor. 2004 2005 gibi tarihlerde birakin winceli cepleri adamlar XP ile calisan ürünler satiyordu ama bunlar ufak Cin firmalari oldugu icin fazla yayginlasamadilar.
Steve sadece iyi bir yazilimla kötü bir donanimi satti isin komik tarafi Galaxy s1 ve S2 durumu olmasa Iphone zaten fazla bir gelisim gösteremiyecekti ayrica o tabletler icinde 20 senedir bazi hastane yada üst düzey yerlerde kullanilan ürünlerdi kimi 1000 liraya satar reklamini yapamaz elinde patlar ama kiminin pazarlama gücü vardir 2000 satar bus iler böyledir. ama isin gercegi bu alanda asil devrimi Microsoft yapmistir ama düsük zekali yöneticilerin gelecegi görememesi yüzüne elindeki pastayi kaybetmisdir.
Wince 6.5 o dönemde coklu dokunmatik ve iyi tepki verecek sekilde piyasaya cikartilmis olsaydi bugun Android olmazdi pazar paylarida cok farkli olurdu bir aralar Nokia bile Windows mobil cikarmayi o dönemde pazar payi tartismasiz olmasina ragmen düsünmüstü.
Androidde ayni hatayi yapiyor bugun itibari 850 000 günlük Android tel aktivasyon yapiyorlarmis ama bu aletleri donanimda 3 cesit haline getirmeyi mecbur birakmazsa bir gün sonu Microsofta döner.

Tepkiler: eRDiiL
bencil olan iphone cular değil bence steve jobs ı dünyanın en büyük adamı görenler steve jobs öldüğü gün ondan daha önemli bir kişi daha ölmüştü c++'ın yaratıcısı(adı aklıma gelmiyo) ve bazılarının şuan bunu okuyunca haberi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...