Android İphone 5 Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

darkboy709

Üye
    Konu Sahibi
Android İphone 5 Acil Yardım
Arkadaşlar ben birebir replika iphone aldım bütün dış görünüşü aynı ama telefon android bilgisayara bağlarken sorun yaşıyorum driverını bilen varsa cevap atsın. Birde rootsuz dahili hafızada yer açmayı anlatacak varsa çok makbule geçer herkese kolay gelsin.

slhtnr

slhtnr

Üye
Arkadaşlar ben birebir replika iphone aldım bütün dış görünüşü aynı ama telefon android bilgisayara bağlarken sorun yaşıyorum driverını bilen varsa cevap atsın. Birde rootsuz dahili hafızada yer açmayı anlatacak varsa çok makbule geçer herkese kolay gelsin.

hocam sorununun nasil cözulecegini bilmiyorum ama sen o telefonu nereden buldun ? şarji ne kadar gidiyo bi de performansi nasil ?

darkboy709

Üye
    Konu Sahibi
sorularının cevabını mesaj yolladım kardeş.

The Time Lord

The Time Lord

Üye
ayos yuklesene be gulum. sonra da cak jailbreak i :)

- - - Eklendi - - -

replikaymis bende iDroid sandim replika hk bi sansin yok driver falan. cunku onlara iphone kalibinin icine android telefon anakarti sokuyorlar

darkboy709

Üye
    Konu Sahibi
şimdi replikaya ios yükleme şansımız yok mu :ağlarım:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Replika degil apple haricinde hic bir cihaza ios yuklemek mumkun degil

darkboy709

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun özelliklerini araştırdım bütün yabancı sitelerde mtk6589 iphone 5 diye geçiyo ama ram 1 gb diyo ama oyunlarda kasılma oluyo hafıza 16 gb yazıyo ne drumda bilmiyom dahili bellek tamamını kullanıyo gösteriyo romu falan varsa yardımcı olacak arkadaşlardan haber bekliyorum cevap veren herkese tşk ederim.

Üst Alt